Kreativ weekend i værkstedet // 21.05-22.05

Med Holmegaard Værks aktuelle Picasso-udstilling bugner museet af kunsthåndværk og kreativitet - også i vores hyggelige atelier, hvor du hver weekend kan komme og lade dig inspirere af Picassos fantasifulde væsen til dine egne værker i både glas og keramik.

Dato: 21. maj - 22. maj 2022

Tid: 11:00 - 15:30

Sted: Holmegaard Værk

Pris: Fra 65 kr.

I Glasatelieret kan du være designer for en dag og udsmykke glas med fantasifulde figurer. Du kan udsmykke et drikkeglas, en vase eller en skål med kubistiske motiver i Picassos ånd, og få det sandblæst. Sammenstyk fx dit eget ansigt af øjne, ører, næse og mund, eller prøv et af de flotte Picasso-inspirerede dyremotiver. Du kan også skabe helt unikke designs på egen hånd. Vores dygtige værter står klar til at hjælpe med at få materialerne til at makke ret og vise dig de sandblæsnings- og graveringsmaskiner, som også bruges ude i glasindustrien.

Du kan også lade dig inspirere af multikunstneren og omdanne dine egne stregtegninger til levende relieffer i ler. Her får du indblik i de eksperimenterende teknikker, der findes i Picasso-udstillingens fade og binder de kreative aktiviteter sammen med de udstillede værker.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Holmegaard Værk til en hyggelig weekend i kreativitetens tegn!

Børn og unge under 18 år kommer gratis ind - når I besøger Holmegaard Værk som familie, er det kun de voksne, der skal købe billet.

 

Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard, Fensmark.
Mødested: Glasatelieret
Værkstedstider: Åbent kl. 11.00-15.30 alle weekender året rundt. Samt alle hverdage i skoleferie og på helligdage kl. 11.00-15.30.

I vores Glasateliere arbejder vi i materialer, der gør det muligt at tage dine værker med hjem samme dag. Her betaler du direkte til vores værter i værkstederne. Det koster fra 65 kr., og prisen afhænger af, hvad du laver i atelieret.

 

Picasso - en hyldest til keramikken

Oplev Picasso, som du aldrig har oplevet ham før. I et virvar af spejlstof, kruveblæste glasmontrer og ugletræer træder du ind i et kubistisk univers, der gør dig både imponeret, bjergtaget og til tider søsyg.

Kalender

Vores program spænder bredt over omvisninger, workshops og arrangementer. Så tag et kig i vores aktuelle kalender, og gør dig klar til en historisk god oplevelse.

Restaurant Holmegaard

Er du sulten efter mere? Så besøg museets Restaurant Holmegaard og få endnu en sanselig oplevelse. Her byder vi hele familien på frokost i en verden af smørrebrødsretter.