Kreativ weekend i værkstedet // 26.02-27.02

Der er hyggelige oplevelser for hele familien på Holmegaard Værk, hvor kreativiteten spreder sig i værkstedet i weekenden. Her kan man være designer for en dag og bl.a. lave sin egen flotte forårsvase i glas.

Dato: 26. februar - 27. februar 2022

Tid: 11:00 - 15:30

Sted: Holmegaard Værk

Pris: Fra 65 kr.

I Glasatelieret kan du være designer for en dag og udsmykke glas med smukke motiver. Du kan prøve at arbejde med skabeloner, som tager udgangspunkt i prøvesamlingens mange motiver og Holmegaard Moses rige dyre- og planteliv, eller du kan skabe helt unikke designs på egen hånd. Vores dygtige værter står klar til at hjælpe med at få materialerne til at makke ret og vise dig de sandblæsnings- og graveringsmaskiner, som også bruges ude i glasindustrien.

Du kan også lade dig inspirere af Kähler-udstillingernes smukt dekorerede kakler og krukker og selv skabe dine egne designs ved at male på porcelænsemner. Du får også indblik i produktionsteknikker og prægning af overflader med stempelteknik, der binder de kreative aktiviteter sammen med de udstillede værker.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Holmegaard Værk til en hyggelig weekend i kreativitetens tegn!

Børn og unge under 18 år kommer gratis ind - når I besøger Holmegaard Værk som familie, er det kun de voksne, der skal købe billet.

 

Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard, Fensmark.
Mødested: Glasatelieret
Værkstedstider: Åbent kl. 11.00-15.30 alle weekender året rundt. Samt alle hverdage i skoleferie og på helligdage kl. 11.00-15.30.

I vores Glasateliere arbejder vi i materialer, der gør det muligt at tage dine værker med hjem samme dag. Her betaler du direkte til vores værter i værkstederne. Det koster fra 65 kr., og prisen afhænger af, hvad du laver i atelieret.

 

For sans og samling

På Holmegaard Værk byder vi dig velkommen til en verden af design og håndværk, der lader dig sanse historien og samlingerne på egen krop. Et sted fyldt med stemningsmættede stunder for hele familien.

Kalender

Vores program spænder bredt over omvisninger, workshops og arrangementer. Så tag et kig i vores aktuelle kalender, og gør dig klar til en historisk god oplevelse.

Restaurant Holmegaard

Er du sulten efter mere? Så besøg museets Restaurant Holmegaard og få endnu en sanselig oplevelse. Her byder vi hele familien på frokost i en verden af smørrebrødsretter.