Medlemsdage for dig med årskort

Gør dig klar til massevis af gode tilbud, rabatter og fordele til medlemsdage på Museum Sydøstdanmark - kun for dig med årskort. Spar 25% på køb og gentegnelse af årskort, spar 25% i museumbutikkerne, spar 15% i restauranterne, kom til gratis koncert m.m.

Dato: 28. april - 30. april 2022

Tid: 00:00 - 23:59

Sted: Holmegaard Værk

Kom til medlemsdage på Museum Sydøstdanmark, når vi tager forskud på sommeren med tre helt unikke medlemsdage for dig med årskort den 28.-30. april.

Her kan du tyvstarte sommershoppingen med hele 25% rabat i museumsbutikkerne, spare 15% på dit restaurantbesøg for op til 3 personer, tage til gratis koncert med det altid velspillende Ensemble Storstrøm, deltage i konkurrencer og meget mere.

... Men er du ikke årskortholder - eller er dit årskort udløbet eller ved at udløbe? Så frygt ej. Vi har nemlig også et helt særligt tilbud til dig. Alle dagene kan du også spare 25% på køb / genkøb af dit årskort.

Tilbuddene gælder på alle Museum Sydøstdanmarks museer. Nogle tilbud / aktiviteter kan dog kræve fysisk fremmøde.

Køb / genkøb af årskort med rabat kan ske både online og ved fysisk fremmøde på vores museer.

25% på køb eller genkøb af dit årskort

Brug kampagnekoden: AARSKORT25

Årskortet gælder 12 måneder fra den dag, du får det oprettet og udleveret på museet, uafhængigt af om du betaler online eller ved fysisk fremmøde. Du indtaster kampagnekoden under ordreoversigten, når du har valgt det ønskede antal årskort og klikker på kurven. Bemærk, tilbuddet gælder kun fra 28.-30. april.

25% i museumsbutikkerne
Tag forbi en (eller flere) af vores mange fantastiske museumsbutikker på henholdsvis Holmegaard Værk, Danmarks Borgcenter, Køge Museum, Møns Museum eller Næstved Museum, og gør et ekstraordinært godt kup. Som årskortholder sparer du 25% på alle* varer.

*Kommissionsvarer undtaget.

15% i restauranterne
Besøg Restaurant Borgen i den gule mandskabsbygning på borgpladsen ved Danmarks Borgcenter, hvor vi serverer smukt anrettede smørrebrødsretter for enhver smag. På medlemsdagene får du 15% på regningen for dig med årskort og op til 3 gæster.

Besøg også Restaurant Holmegaard - en gastronomisk perle blot et stenkast fra Holmegaard Værk. Her er rejerne håndpillede, mayonnaisen hjemmerørt og brødet bagt fra bunden. På medlemsdagene får du 15% på regningen for dig med årskort og op til 3 gæster.

Vælg dit eget drikkeglas eller fyrfadsstage i værkstedet
30. april kl. 11-15.30 kan du - som årskortholder - ved køb for minimum 100kr. i glasatelieret kvit og frit vælge et drikkeglas eller en fyrfadsstage (de viste på første foto ovenfor) samt et ark klistermærker efter eget valg til at dekorere dit eget personlige design.

Koncert med Ensemble Storstrøm - gratis for dig med årskort
28. april kl. 16.30-18.30 kan du opleve en koncert du sent glemmer, når Holmegaard Værk byder velkommen til Ensemble Storstrøm i museets atmosfæriske Hebsgaard-hal til en eftermiddag i den franske romantiks regn. Læs mere her.

I denne anledning har Restaurant Holmegaard sammensat en særlig fransk-romantsik menu, som du kan nyde umiddelbart efter koncerten. 3 retter kr. 365. Book bord på tlf. 3120 8671 eller restaurant@museerne.dk. Husk at du på medlemsdagene får 15% på regningen for dig med årskort og op til 3 gæster.

Vind en gavekurv
Kom forbi en af vores museumstikker på henholdsvis Holmegaard Værk, Danmarks Borgcenter, Køge Museum, Møns Museum eller Næstved Museum og deltag i konkurrencen om en lækker gavekurv.

Deltagelse i konkurrence kræver, at du møder fysisk op i en af vores museumsbutikker.

Spar 25% på dit årskort!

Med et årskort fra Museum Sydøstdanmark får du fri adgang til hele syv museer og attraktioner samt masser af fordele, rabatter og tilbud.

Bliv inviteret til særlige arrangementer og åbninger, få rabat i butik og restaurant og få 50% på entréen til Gavnø Slot samt meget mere.

Brug kampagnekoden: AARSKORT25

Årskort til Museum Sydøstdanmark

Din pris kun kr. 221,25. Normal pris kr. 295.

Et årskort til Museum Sydøstdanmark er meget mere end fri entré et år. Det er rabat ved dine besøg, særpriser på arrangementer og gode fordele til andre kulturinstitutioner.

Fordele med et Museum Sydøstdanmark årskort
  • Fri adgang i et helt år til alle vores museer: Holmegaard Værk, Danmarks Borgcenter, Køge Museum, Næstved Museum, Møns Museum, Køng Museum og Museumsgården.
  • 50% på entréen for 1 ledsager
  • Eksklusive invitationer bl.a. til VIP-preview på særudstillingen 'Picasso - En hyldest til keramikken' på Holmegaard Værk
  • Særpriser på arrangementer
  • 10% i museumsbutikkerne
  • 10% på varme drikke
  • 15% på Restaurant Holmegaard hver torsdag aften mellem 17.00-21.00 for dig med årskort og op til 3 ledsagere
  • 50% på entréen til Gavnø Slot

 

Sådan gør du
Vælg dags dato i kalenderen, og tilføj dit årskort til kurven. Indtast kampagnekoden 'AARSKORT25' under ordreoversigten, når du klikker på kurven - og betal så for dit årskort online. Print voucheren ud, eller fremvis den på din telefon, når du kommer til museet. Så opretter vi årskortet til dig. Årskortet gælder 12 måneder fra den dag, du får det oprettet og udleveret på museet.

Bemærk, tilbuddet gælder kun fra 28.-30. april.