Påske i værkstedet

Der er hyggelige aktiviteter for hele familien på Holmegaard Værk i påsken, hvor kreativiteten spreder sig i værkstedet. Her kan man være designer for en dag og bl.a. lave sin egen vase i glas til forårets fortryllende påskeliljer.

Dato: 09. april - 18. april 2022

Tid: 11:00 - 15:30

Sted: Holmegaard Værk

Pris: Fra 65 kr. + alm. museumsentré

I Glasatelieret kan du slippe fantasien løs og lave din helt egen flotte forårsvase i glas eller dekorere skålen til chokoladeæggene eller glasset til snapsen. Pynt dem med vores store udvalg af stemningsskabende påskemotiver af påskeharer, påskekyllinger og æg eller skab helt unikke designs på egen hånd. Vores dygtige værter står klar til at hjælpe med at få materialerne til at makke ret og vise dig de sandblæsnings- og graveringsmaskiner, som også bruges ude i glasindustrien.

Vi ønsker alle en dejlig påske og glæder os til at se jer på Holmegaard Værk!

Glasatelieret har påskeåbent fra lørdag den 09. april til og med mandag den 18. april, alle dage kl. 11.00 - 15.30. Obs. mandag den 11. april er museet og dermed også værkstedet lukket.

Børn og unge under 18 år kommer gratis ind - når I besøger Holmegaard Værk som familie, er det kun de voksne, der skal købe billet.

 

Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard, Fensmark.
Mødested: Glasatelieret
Værkstedstider i påsken: Åbent fra lørdag den 09. april til og med mandag den 18. april, alle dage kl. 11.00 - 15.30. Obs. mandag den 11. april er museet og dermed også værkstedet lukket.
Pris: Fra 65 kr. + alm. museumsentré

Der betales særskilt for materialer hos vores værter i værkstedet, og prisen afhænger af, hvad du vælger at lave.

I Glasatelieret arbejder vi i materialer, der gør det muligt at tage dine værker med hjem samme dag. Medbring gerne en kasse til at fragte tingene i.

For sans og samling

På Holmegaard Værk byder vi dig velkommen til en verden af design og håndværk, der lader dig sanse historien og samlingerne på egen krop. Et sted fyldt med stemningsmættede stunder for hele familien.

Kalender

Vores program spænder bredt over omvisninger, workshops og arrangementer. Så tag et kig i vores aktuelle kalender, og gør dig klar til en historisk god oplevelse.

Restaurant Holmegaard

Er du sulten efter mere? Så besøg museets Restaurant Holmegaard og få endnu en sanselig oplevelse. Her byder vi hele familien på frokost i en verden af smørrebrødsretter.