Picasso-omvisning // 11.10, kl. 15

Kom med på en omvisning i 'Picasso - En hyldest til keramikken', hvor vi går tættere på udstillingen og vores enestående iscenesættelse af værkerne.

Dato: 11. oktober 2022

Tid: 15:00 - 15:45

Sted: Holmegaard Værk

Pris: Alm. museumsentré (gratis for dig med årskort)

På denne dedikerede omvisning dykker vi, sammen med Picasso-omviser, Stine Lundberg, ned i Picassos kubistiske univers, helt ind i hovedet på ham, og ser på udvalgte værker. Vi ser også på vores enestående iscenesættelse og på de kurveblæste glasmontrer, der er med til at forandre perspektivet af det enkelte keramiske værk på en måde, der understøtter og fremhæver værkets udtryk og form, og derigennem hjælper til at fremhæve detaljer, man ellers ville have overset eller negligeret.

Picasso er mest kendt for sine unikke og banebrydende værker, især malekunsten og grafikken. Men med udstillingen sætter vi fokus på den folkelige Picasso, der havde en drøm om at skabe værker, der skulle være tilgængelige for alle.

Omvisningerne finder sted (som udgangspunkt - se dog listen længere nede på siden):
- hver tirsdag, kl. 11, 13 og 15,
- hver torsdag, kl. 13, 15 og 17,
- hver sidste lørdag i måneden, kl. 11, 13 og 15

Bemærk, for at give alle deltagende en god oplevelse er der et begrænset antal billetter pr. omvisning. Billetter afhentes i museumsreceptionen på dagen efter først til mølle-princip.

Køb en entrébillet og kom med på omvisningen

Med en entrébillet til Holmegaard Værk har du mulighed for at komme med på Picasso-omvisningen og desuden også for at opleve vores andre spændende udstillinger. Du kan enten købe din entrébillet online eller i receptionen på dagen.

Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard
Mødested: Ved stolpen i foyeren ved den lange sofa
Dato: 06. septemer, 08. september, 13. september, 15. september, 20. september, 22. september, 24. september, 27. september, 29. september, 04. oktober, 06. oktober, 11. oktober, 13. oktober, 18. oktober, 20. oktober. og 22. Oktober. 
Starttidspunkt: Ovenstående tirsdage kl. 11, 13 og 15 // Ovenstående torsdage kl. 13, 15 og 17 // Ovenstående lørdage kl. 11, 13 og 15.
Varighed: Ca. 45 minutter
Pris: Alm. museumsentré (gratis for dig med årskort)
Billetter: Billetter afhentes i museumsreceptionen på dagen efter først til mølle-princip

Bemærk, for at give alle deltagende en god oplevelse er der et begrænset antal billetter pr. omvisning. Vi anbefaler derfor, at du afhenter dine billetter i god tid.

Picasso - en hyldest til keramikken

Oplev Picasso, som du aldrig har oplevet ham før. I et virvar af spejlstof, kruveblæste glasmontrer og ugletræer træder du ind i et kubistisk univers, der gør dig både imponeret, bjergtaget og til tider søsyg.

Restaurant Holmegaard

Er du sulten efter mere? Så besøg museets Restaurant Holmegaard og få endnu en sanselig oplevelse. Her byder vi hele familien på frokost i en verden af smørrebrødsretter.

Kalender

Vores program spænder bredt over omvisninger, workshops og arrangementer. Så tag et kig i vores aktuelle kalender, og gør dig klar til en historisk god oplevelse.