Sarah Elgeti Quartet: Vinterjazz

Oplev en koncert du sent glemmer, når Holmegaard Værk byder velkommen til unik koncert med jazz-ensemblet, Sarah Elgiti Quartet, i en verden af glas.

Dato: 10. februar 2022

Tid: 17:00 - 18:00

Sted: Holmegaard Værk

Pris: Alm. museumsentré

Oplev en koncert du sent glemmer, når Holmegaard Værk byder velkommen til unik koncert med jazz-ensemblet, Sarah Elgiti Quartet, i en verden af glas. Her - omringet af imponerende glasværker fra top til tå i museets imponerende Hebsgaard-hal - glemmer du tid og sted, når du tryllebindes af Elgetis fantastiske musik.

Koncerten afholdes som en 360-graders totalkoncert, hvor publikum ikke sidder på faste pladser, men i stedet har mulighed for at bevæge sig frit rundt i det imponerende glaslandskab. Her vil de opleve, hvordan distancen mellem musikere, scene, publikum og kunstværker opløses og på ny forenes i en kunstnerisk symbiose.

Vi stiller stole op rundt om i lokalet, som kan anvendes, hvis man gerne vil sidde ned undervejs.

Sarah Elgeti Quartet er en moderne jazzquartet, der forener det lyriske udtryk med det pågående og ekspressive. De mange forskelligartede indtryk fra Sarahs liv som rejsende afspejler sig i ensemblets stilistiske bredde; fra bløde ballader over funky latin grooves til bebop-inspirerede swingnumre og skæve taktarter.

Siden udgivelsen af det seneste album ”Into the Open” har bandet spillet et hav af koncerter, og begejstret anmeldere fra hele verden, hvor bandet også har været på massevis af succesfulde turnéer.

Sarah Elgeti - saxofon, fløjte, vokal
Nils Raae - klaver, mundharpe
Helle Marstrand - kontrabass
Mikkel Find - trommer

Køb et årskort og få gratis adgang til arrangementet

Med et årskort til Museum Sydøstdanmark er det gratis at deltage i vinterjazz-koncerten samt mange andre arrangementer. Årskortet giver desuden ubegrænset adgang til alle vores museer, rabat i butik, restaurant, café og meget mere. Læs om alle fordelene ved et årskort her.

Sarah Elgeti medbringer sin dygtige quartet til vinterjazzkoncert i Holmegaard Værks Hebsgaard-hal

Sarah Elgeti medbringer sin dygtige quartet til vinterjazzkoncert i Holmegaard Værks Hebsgaard-hal

Den smukke Hebsgaard-hal danner den imponerende ramme om aftenens koncert.

Den smukke Hebsgaard-hal danner den imponerende ramme om aftenens koncert.

Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard
Koncertsted: Hebsgaard-hallen
Datoer: 10. februar
Tidspunkt: 17.00-18.00
Pris: Alm. museumsentré (ingen forhåndsreservation nødvendig)  // Gratis for årskortholdere.

Entrébilletter kan også anvendes før, under og efter koncerten.

Bemærk at koncerten afholdes i museets almindelige åbningstid. Hebsgaard-hallen bliver ikke aflåst for øvrige museumsbesøgende i tidsrummet, hvor koncerten pågår.

Hebsgaard-hallen er delvist opvarmet (cirka 15 grader). Det anbefales derfor, at du medbringer varmt tøj / overtøj til koncerten.

Det vil være muligt at købe og nyde varme drikke i Hebsgaard-hallen undervejs i koncerten.

Restaurant Holmegaard

Er du sulten på mere, anbefaler vi at nyde aftensmaden på Restaurant Holmegaard, der ligger blot et stenkast fra museet.

Her kan du vende aftenens sanseindtryk over et lækkert aftenmåltid. Vælg blandt andet mellem wienersnitzel, okse ribeye eller stegt rødspætte.

Se flere arrangementer

Er du klar til flere magiske oplevelser? Så kig videre i vores aktuelle kalender.

Bjarke Falgren

Glæd dig til en koncert i verdensklasse med en af verdens førende violinister, Bjarke Falgren. Vi offentliggør datoen for koncerten på vores hjemmeside inden længe, sammen med en lang række af flere spændende kulturtilbud.