Seminar om ældre stenalder

Har du en faglig interesse i ældre stenalder i Sydskandinavien? Så kom med til seminar på Holmegaard Værk arrangeret i samarbejde mellem Aarhus Universitet, Københavns Universitet og Museum Sydøstdanmark.

Dato: 20. maj 2022

Tid: 09:30 - 16:00

Sted: Holmegaard Værk

Pris: 120 kr.

Siden 2014 har vi sammen med Aarhus Universitet og Københavns Universitet afholdt seminarer og netværksmøder om ældre stenalder. Formålet er at mødes på tværs af arkæologiske museer, centre og universiteter og diskutere nye fund, iagttagelser og ideer på uformel vis og med fokus på nye muligheder og nye projekter.

Efter to års ufrivillige aflysninger vil vi i 2022 afholde mødet på bredden af Holmegaards Mose, hvor nogle af landets bedste fund fra ældre stenalder er gjort.

Seminaret er for alle, der har en faglig interesse i ældre stenalder.

Se program

Er du interesseret i at holde oplæg til mødet

Hvis du er interesseret i at holde oplæg til mødet kan du sende titel og kort abstract til kbp@museerne.dk. Oplæg kan handle om udgravninger og undersøgelser, projekter, metoder, specialeemner og BA projekter etc.

Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard, Fensmark
Mødested: Foredragssalen
Dato og tid: 20. maj 2022, 09:30 - 16:00
Pris: 120 kr.

Holmegaard Værk

Med fokus på design og kunsthåndværk bliver Holmegaard Værk katalysator for erhvervsudvikling, uddannelse, gastronomi og natur- og kulturhistoriske kvalitetsoplevelser. Et sted fyldt med stemningsmættede stunder for hele familien og sted for landets dygtigste design- og kunsthåndværkere.

Museumsbutik

Kig forbi vores museumsbutik, hvor du kan købe kunstindustriprodukter, unikaværker, bøger og merchandise. Du kan også købe glas fra Holmegaard, keramik fra Kähler og Holmegaard Værks egne kunsthåndværksprodukter.

Restaurant Holmegaard

Restaurant Holmegaard er stedet, hvor du får stillet din sult og tørst efter besøg på Holmegaard Værk. Her er der plads, rum og tid til at få talt sin oplevelse igennem til det skønneste stykke smørrebrød og en lille en.