(U)hyggelig halloween i glasatelieret i efterårsferien

Skru op for (u)hyggen i efterårsferien og slip kreativiteten løs i glasatelierets værksted hvor du kan skabe gruopvækkende græskaransigter på glas - og meget mere

Dato: 15. oktober - 23. oktober 2022

Tid: 11:00 - 15:30

Sted: Holmegaard Værk

Pris: Fra 50 kr.

Der bliver skruet helt op for uhyggen på Holmegaard Værk i efterårsferien. Traditionen tro åbner museet dørene til det kreative Glasatelier alle dage i uge 42 og i weekenden før og efter efterårsferien. Her kan du skabe dine helt egne gruopvækkende græskaransigter på glas, flasker og lanterner og få dem sandblæst, eller du kan gravere dit eget motiv. Du får dit værk med hjem med det samme, og prisen varierer alt afhængig af, hvad du vælger at arbejde med. Fra 50 kr.

Glasatelieret holder Halloween i weekenden 15.-16. oktober, hele efterårsferien (uge 42) og igen i weekenden 29.-31. oktober. Alle dage kl. 11-15:30.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Holmegaard Værk til en hyggelig dag i kreativitetens tegn!

Børn og unge under 18 år kommer gratis ind - når I besøger Holmegaard Værk som familie, er det kun de voksne, der skal købe billet.

 

Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard, Fensmark.
Mødested: Glasatelieret
Værkstedstider: Åbent kl. 11.00-15.30 alle dage i efterårsferien samt weekenden efter efterårsferien. 
Der kræves entré for adgang til glasatelieret. Bemærk, der er gratis entré for børn og unge under 18 år. 

I vores Glasatelier arbejder vi i materialer, der gør det muligt at tage dine værker med hjem samme dag. Her betaler du direkte til vores værter i værkstederne. Det koster fra 50 kr., og prisen afhænger af, hvad du laver i atelieret.

 

Recycling workshop 29.10

Har du glas, du ikke længere får brugt, der trænger til nyt liv? Det er der heldigvis råd for! Bæredygtighed er omdrejningspunktet for denne workshop – så de gamle glas kommer ud af skabet og tilbage på bordet.

Kalender

Vores program spænder bredt over omvisninger, workshops og arrangementer. Så tag et kig i vores aktuelle kalender, og gør dig klar til en historisk god oplevelse.

Restaurant Holmegaard

Er du sulten efter mere? Så besøg museets Restaurant Holmegaard og få endnu en sanselig oplevelse. Her byder vi hele familien på frokost i en verden af smørrebrødsretter.