Udstillingsåbning: 'De Udvalgte'

Kom til eventyrlig åbning af Holmegaard Værks aktuelle særudstilling 'De udvalgte' af Louise Hindsgavl og oplev den fabulerende udstilling på åbningsdagen

Dato: 04. februar 2023

Tid: 11:00 - 12:00

Sted: Holmegaard Værk

Pris: Alm. museumsentré

Vær med til at åbne Holmegaard Værks nye særudstilling, når vi klipper båndet og officielt åbner udstillingen 'De udvalgte' af Louise Hindsgavl. 

Hvordan ser det ud, når historie forvandles til kunst? Det kan du blive klogere på i særudstillingen 'De udvalgte', der præsenteres i samarbejde med den internationalt anerkendte kunstner og keramiker, Louise Hindsgavl. 

Gør dig klar til at træde ind i et fabulerende univers af formskabte fortællinger, når Holmegaard Værk i samarbejde med kunstner og keramiker, Louise Hindsgavl, præsenterer særudstillingen ’De udvalgte’.

Køb et årskort og spar op til 150 kr.

Med et årskort til Museum Sydøstdanmark sparer du den almindelige entrébillet til arrangementet. Årskortet giver desuden ubegrænset adgang til alle vores museer, rabat i butik, restaurant, café og meget mere. Læs om alle fordelene ved et årskort her.

Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard
Dato: 4. februar 2023
Tidspunkt: 11.00 - 12.00
Pris: Alm. museumsentré

Besøg Holmegaard Værk

Oplev glaspustere puste nyt liv i gamle glastraditioner, 42.000 stykker Holmegaard-glas, 6.000 stykker Kähler-keramik, glaskunst i verdensklasse og meget mere.

Kom til omvisning med kunsteren

Til månedens særomvisning i februar tager Louise Hindsgavl, kunstneren bag udstillingen 'De udvalgte', dig med en tur rundt i udstillingen og fortæller om inspirationen, produktionen og processen.

Restaurant Holmegaard

Er du sulten efter mere? Planlæg frokosten på Restaurant Holmegaard og få endnu en sanselig oplevelse. Her byder vi hele familien på frokost i en verden af smørrebrødsretter.