Vinterferie på Holmegaard Værk

Der er hyggelige oplevelser for hele familien på Holmegaard Værk i vinterferien, hvor kreativiteten spreder sig i værkstederne. Vær designer for en dag og prøv selv kræfter eller oplev de dygtige glaspustere blæse hjerter til valentines. Gratis for børn u. 18 år.

Dato: 11. februar - 19. februar 2023

Tid: 10:00 - 16:00

Sted: Holmegaard Værk

Pris: Fra 65 kr.

Vinterferien byder på masser af spændende aktiviteter på Holmegaard Værk. Bliv blæst bagover af kærlighed op til valentines dag, når glaspusterne blæser smukke varme hjerter der kan smelte enhver. På Restaurant Holmegaard er særmenuen til Dining Week lavet med kærlighed og der kræses for sanserne. Du kan også selv prøve kræfter med glas - vær designer for en i de kreative værksteder. Der er gratis entré for børn u. 18 år. Læs mere om hvad du kan prøve i værkstederne her. 

De kreative værksteder 

I Glasatelieret kan du slippe fantasien løs og lave din helt egen raslebøsse eller slikskål i glas eller dekorerer vasen til fastelavnsriset. Pynt dem med vores store udvalg af fine fastelavnsmotiver eller skab helt unikke designs på egen hånd. Vores dygtige værter står klar til at hjælpe med at få materialerne til at makke ret og vise dig de sandblæsnings- og graveringsmaskiner, som også bruges ude i glasindustrien.

Du kan i anledning af Valentinsdag også dekorere personlige vaser eller fyrfadsstager med flotte kærlighedsmotiver i sandblæsnings- eller graveringsteknik og forære den perfekte gave til en, du har kær. 

Så i denne uge kan du finde både hjerter, blomster, masker, slik, sjov og ballade og virkelig komme i god stemning i værkstedet.

Vi ønsker alle en rigtig god vinterferie og glæder os til at se jer på Holmegaard Værk!

Glasatelieret har vinterferieåbent fra lørdag den 11. februar - søndag den 19. februar, alle dage kl. 11.00 - 15.30.

 

"Vi havde en rigtig hyggelig dag, hvor vi blev mødt med smil og god vejledning... Vi brugte en del tid på at designe vores egne glas i glas atelieret"

- S. Havbro

Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard, Fensmark
Åbningstider i vinterferien: Alle dage 13.2-19.2, fra kl. 10-17

De kreative værksteder har åbent: 
Dato og tid: 11. februar - 19. februar, alle dage kl. 11.00 - 15.30 
Pris: Fra 65 kr. (Museumsentré ikke inkluderet)

Der betales særskilt for materialer hos vores værter i værkstedet, og prisen afhænger af, hvad du vælger at lave.

Vi arbejder i materialer, der gør det muligt at tage tingene med hjem samme dag. Medbring gerne en kasse til at fragte tingene i.

 

Magi på menuen

Også i museets Restaurant Holmegaard er der rig mulighed for at få en magisk oplevelse i vinterferien.

Her byder vi hele familien på frokost i en verden af smørrebrødsretter efterfulgt af dagens kage og en kop varmt at drikke.

Påskeworkshop: fusing

Kom og vær med til en fantasifuld, farverig og finurlig dag i det hyggelige atelier på Holmegaard Værk, hvor vi arbejder i planglas til at opbygge egne designs - teamet er påske!

Flere arrangementer

Er du klar til flere magiske oplevelser? Så kig videre i vores aktuelle kalender.