Workshop: Blomsterbinding

Slip kreativiteten fri og lær at mestre blomsterbinding til årets lysdekoration.

Dato: 03. december - 30. november 2022

Tid: 10:30 - 13:00

Sted: Holmegaard Værk

Pris: 350 kr. inkl. materialer

Workshop i blomsterbinding
 
Prøv kræfter med gran, lys og kugler, når vi inviterer til blomsterbindingsworkshop. En underviser vil guide alle igennem de grundlæggende teknikker samt give gode tips og tricks til at lave lysdekorationer. Med naturmaterialer fra skoven, haven og grøftekanten kaster vi os over at lave årets lysdekoration. Vi sørger også for julekugler og eukalyptus til at lave din dekoration med. Bliv inspireret og vejledt og få en skøn dekoration med hjem, der passer lige til dig. 
Du er meget velkommen til at medbringe andre materialer og fade til din dekoration, samt diverse nips af julepynt til at dekorere med. 
HUSK at medbringe egen beskærersaks og urtekniv til brug under kurset.

Kaffe/te, kildevand kage kan købes i vores café


Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard
Dato: 3. december
Tidspunkt: 10.30 - 13.00
Alm. billetpris: 350 kr. inkl. materialer (inkl. entré til museet) 

Besøg Holmegaard Værk

Oplev glaspustere live, 42.000 stykker Holmegaard-glas, 6.000 stykker Kähler-keramik, glaskunst i verdensklasse og meget mere.

Kalender

Vores program spænder bredt over omvisninger, workshops og arrangementer. Så tag et kig i vores aktuelle kalender, og gør dig klar til en historisk god oplevelse.

Restaurant Holmegaard

Er du sulten efter mere? Så besøg museets Restaurant Holmegaard og få endnu en sanselig oplevelse. Her byder vi hele familien på frokost i en verden af smørrebrødsretter.