Workshop: Design, bobler & vild musik

Slå dig løs og lad fantasien tage over, når vi skruer op for musikken i museets kreative værksted og lader os inspirere af forskellige musikgenrer til smukke skitsedesign.

Dato: 10. november 2022

Tid: 16:00 - 18:00

Sted: Holmegaard Værk

Pris: 195 - 250 kr.

Torsdag den 10. november skruer vi op for musikken i museets kreative værksted og skitserer med blæk på papir. Sammen lader vi os inspirere af forskellige musikgenrer og finder nye figurer, former og design i vores egne kruseduller på skitsepapiret. Musik kan nemlig være bedre end stilhed, hvis du har brug for et skub i den kreative retning, fordi glade toner kan stimulere din evne til at få nye idéer og fremme motivationen til at bruge fantasi.

Museet byder på et glas bobler eller most, mens vores designer hjælper dig gennem skitseprocessen og udvælgelsen af mulige design.

Kom med og lad kreativiteten boble!

Praktisk info

Adresse: Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard, Fensmark
Mødested: Sofaen ved Foyeren
Dato og tid: 10. november 2022, 16:00 - 18:00
Almindelig billetpris: 250 kr.
Næstved Museumsforening billetpris: 225 kr.
Årskortholder billetpris: 195 kr.

Prisen inkluderer snacks og bobler eller most samt entré til museet på samme dag som workshoppen. 

Personer fra 16 år kan deltage.

Kreative workshops på Værket

Med udgangspunkt i museets aktuelle udstillinger og særlige temaer slår Holmegaard Værk dørene op for en lang række spændende workshops og inviterer dig ind i en sanselig verden af kreative aktiviteter og dialog med skabelsesprocessen og den æstetiske kvalitet i centrum.

Flere arrangementer

Er du klar til flere magiske oplevelser? Så kig videre i vores aktuelle kalender.

Restaurant Holmegaard

Sulten efter flere oplevelser? Så book bord på Restaurant Holmegaard, hvor du kan nyde en velfortjent, lækker aftensmad efter workshoppen.