Halloween i efterårsferien

Efterårsferien på Holmegaard Værk står i Halloweens tegn og byder både på kreative værkstedsaktiviteter og (u)hyggelige rundvisninger på værket.

Der bliver skruet helt op for uhyggen på Holmegaard Værk i efterårsferien. Traditionen tro åbner museet dørene til det kreative Glasatelier alle dage i uge 42 og i weekenden før og efter efterårsferien. Her kan du skabe dine helt egne gruopvækkende græskaransigter på glas, flasker og lanterner og få dem sandblæst, eller du kan gravere dit eget motiv. Du får dit værk med hjem med det samme, og prisen varierer alt afhængig af, hvad du vælger at arbejde med. Fra 50 kr.

Glasatelieret holder Halloween i weekenden 16.-17. oktober, hele efterårsferien (uge 42) og igen i weekenden 30.-31. oktober. Alle dage kl. 11-15:30.

Gys og lys
23. oktober kl. 15:30 - 17:30 byder Holmegaard Værk inden for til en eftermiddag i (u)hyggens tegn. Vi mødes først i Glasatelieret til en workshop, hvor alle deltagere dekorerer en glaslanterne med skræmmende eller skønne efterårsmotiver.

Derefter går vi en tur på værket, og i skæret fra jeres lanterner hører vi om fortidens uhyggelige fortællinger fra værket. Historierne er hentet frem fra gamle arkiver og fra folk, der selv har oplevet det hele tæt på. Det kommer bl.a. til at handle om radioaktive glas, arsenikskyernes farer, spøgelset i kælderen, mosens mørke dybe vand og brandene på værket. Vi skal også høre lidt om glasværkernes fælles skrækhistorier om syrekar og flasker med gift.

Prisen er 295 kr. for en fælles barn- + voksenbillet (inkl. to lanterner). Det koster 95 kr. pr. ekstra barn (inkl. en lanterne). Børn kan kun deltage i følgeskab med en voksen.

Køb billet her

Det mørke museum
2. november kl. 17:30-18:30 gentager vi den uhyggelige rundvisning, men denne gang kun for voksne. Forvent derfor ekstra meget uhygge. Prisen er 150 kr. pr. person.

Køb billet her.

Græskar på menuen
Lidt mere hyggeligt bliver det til gengæld i Restaurant Holmegaard i forbindelse med Halloween. Vores køkkenchef har ladet sig inspirere af græskarets mange smagsnuancer og tilbyder derfor en lækker cremet græskarsuppe i tillæg til det almindelige menukort.

Restauranten har åbent alle dage kl. 11-16:30. Torsdag desuden aftenåbent kl. 17-21 (køkkenet lukker kl. 20). Bord kan bestilles på tlf. 3120 8671.

Læs mere om Restaurant Holmegaard her