Restaurant Holmegaard

Oplev atmosfæren på Restaurant Holmegaard

Oplev 'glastronomi' fra øverste hylde på Restaurant Holmegaard. Placeret i det idylliske bryghus, kun et 'glaskast' fra Holmegaard Værk, kan du opleve 'glassisk' dansk mad med et twist af nordisk design og elegance. Her er rejerne håndpillede, mayonnaisen rørt fra bunden og brødet hjemmebagt.

Om Restaurant Holmegaard

Restaurant Holmegaard åbnede i 2020 og har siden da hurtigt etableret sig som et sted i absolut særklasse på den danske smørrebrødsscene.

Restauranten ligger placeret i det idylliske bryghus kun et glaskast fra det ikoniske glasmuseum, Holmegaard Værk, og sætter med sin charmerende og atmosfæriske indretning scenen for en uforglemmelig madoplevelse.

Læg dertil at maden på restauranten er af absolut topkvalitet. Her er rejerne håndpillede, mayonnaisen rørt fra bunden og brødet hjemmebagt – alt sammen med kærlighed tilsat et twist af nordisk design og elegance.

Se menukort

Book dit bord på Restaurant Holmegaard

Brug vores online bordreservations-system til at booke bord på Restaurant Holmegaard - hurtigt og simpelt.

Book bord nu

Åbningstider

Restaurant Holmegaard har åbent til frokost på museets almindelige åbningsdage fra 11.00 til 16.30 (køkkenet lukket klokken 16.00)*

Særarrangementer

Vi afholder løbende særarrangementer med aftenåbent, så hold øje på vores Facebook-side og i museernes kalender.

Gruppebesøg

Er I en gruppe der vil besøge Restaurant Holmegaard i forbindelse med et besøg på Holmegaard Værk? Læs mere her.

Selskaber

Skal du holde bryllup, barnedåb eller konfirmation, kan vi hjælpe med at tilrettelægge en helt særlig dag. Kontakt os for tilbud på:

Telefon: +45 31208671
Mail: restaurant@museerne.dk 

Kontakt og adresse

+45 3120 8671
restaurant@museerne.dk

Glasværksvej 53, 4684 Holmegaard