Restaurant Holmegaard

Bordbestilling
Restaurant Holmegaard har åbent for både indendørs- og udendørsservering. Vi følger myndighedernes anvisninger i forhold til coronavirus. 

Se sundhedsmyndighedernes anbefalinger her.


På Holmegaard Værk er både restaurant og café en forlængelse af selve værket. Her kan du nyde endnu et sanseindtryk i form af nordisk design og elegance. 

Café Kähler
Holmegaard Værk huser en cafe med friskbrygget kaffe, velsmurte sandwich og delikate desserter for enhver smag og pengepung.

Restaurant Holmegaard
Derudover findes en restaurant med smukt anrettet smørrebrød til dem, der gerne vil have oplevelsen til at vare lidt længere. På Restaurant Holmegaard har du tid til at diskutere dagens sanseindtryk igennem med din familie og venner, mens du nyder et lækkert måltid samt en lille en, øl, vand eller frisk kaffe. Kom for kunsten, bliv for maden.

Åbningstider
Restauranten har åbent dagligt kl. 11-16:30. Torsdag desuden aftenåbent kl. 17-21 (køkkenet lukker kl. 20). Det er også muligt at booke restauranten til selskaber og fester. Kontakt os på nedenstående tlf. og e-mail. 

Kontakt
Kontakt restauranten på tlf. 3120 8671 eller restaurant@museerne.dk.

Du kan også sende en booking-forespørgsel lige her

Smiley-rapport
Find restaurantens smiley-rapport på Fødevarestyrelsens hjemmeside her.

Torsdag holder Restaurant Holmegaard åbent til kl. 21. Her serverer vi klassiske retter som wienerschnitzel og bøf bearnaise - og til den søde tand har vi is fra Holmegaard Ismageri. 

Vil du invitere hele familien på julefrokost, eller skal du og dit firma holde årets julefrokost på Restaurant Holmegaard? Så se menuen og mulighederne herunder.