Køb en Jim Lyngvild-billet

KØB EN JIM LYNGVILD-BILLET! SPAR 17%

Designer Jim Lyngvild skaber nogle af Danmarks mest omtalte udstillinger lige nu. Med denne billet får du adgang til hele 2 Jim Lyngvild-udstillinger for kun 199 kr. Oplev ’Jim Lyngvild – SOLO’ på Holmegaard Værk og ’Vølver, Guld og Guder’ på Køge Museum.

SOLO

’Jim Lyngvild – SOLO’ er Jim Lyngvilds første udstilling i eget navn. Alt i udstillingen er designet og skabt af Lyngvild selv – lige fra kjoler og smykker til skulpturer og de store fotografier, som er kernen i udstillingen.

’Jim Lyngvild – SOLO’ er åben frem til 30/12-2021.
Holmegaard Værk, Glasværksvej 55, 4684 Holmegaard, www.holmegaardvaerk.dk

ÅBNINGSTIDER FOR HOLMEGAARD VÆRK.

VØLVER, GULD OG GUDER

Med den helt nye udstilling ’Vølver, Guld og Guder’ på Køge Museum tager vi dig med på en rejse tilbage til vikingetiden og udfolder fortællingerne fra den nordiske mytologi, som du aldrig har set og hørt dem før.

Centralt i udstillingen står designer Jim Lyngvilds 10 kvindeportrætter af Vølver. Fra Erik Den Rødes saga ved vi, at vølven Thorbjørg Lillevølve havde 9 søstre, der var vølver som hun. De 10 søstre er måske ikke blodsbeslægtede, og derfor er de 10 kvindeportrætter vidt forskellige. Fra den lyse fagre, til den mørke dragende.

Du kan bl.a. se kultur- og kirkeminister Ane Halsboe-Jørgensen, skuespillerinde Ghita Nørby, sangerinder Julie Berthelsen og Sanne Salomonsen, TV-værtinder Puk Elgård og Jannie Pedersen og tidligere folketingsmedlem Thyra Frank portrætteret som vølver.

Tilgængelighed
Vølver, Guld og Guder er en udstilling, der strækker sig over tre etager. Køge Museum ligger i et mere end 400 år gammelt, fredet hus, så vi har desværre ikke mulighed for at gøre det særlig handicapvenligt for dig, der sidder i kørestol. Vær opmærksom, at der er niveauforskelle og trapper i udstillingen samt, at huset ikke har elevator.

Vølver, Guld og Guder åbner 2. december 2021.
Køge Museum, Nørregade 4, 4600 Køge, www.koegemuseum.dk

ÅBNINGSTIDER FOR KØGE MUSEUM.

Praktisk info:
Jim-Lyngvild-billetten gælder fra den dato, du vælger i billetkalenderen, og t.o.m. 30/12-2021. Billetten er ikke udstedt til en specifik dato, men er en åben billet, der kan anvendes til valgfri dato. Man behøver ikke besøge begge udstillinger på samme dato.

Vilkår:

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Vi refunderer ikke solgte billetter.