Jim Lyngvild – Små og store historier

Sted: Holmegaard Værk

Pris: 1000 kr. pr. klasse (max 30 elever)

Varighed: 1,5-2 timer

Jim Lyngvild er et enormt kreativt menneske, der lader sig inspirere af både fantastiske fortællinger, hårrejsende myter og vores fælles kulturhistorie. Han vil fortælle eventyr med sine værker. Små søde, pæne smykker interesserer ham nemlig ikke.

Jeres opgave i den overdådige udstilling - SOLO - bliver at zoome ind på detaljerne og finde lige netop den inspiration, I kan bruge til at fortælle jeres egen lille fortælling i metal.

I skal hver lave en støbeform til at støbe et tinsmykke med udgangspunkt i Jim Lyngvilds formverden af krøllede linjer, finurlige figurer og mytologiske væsner – og I skal gøre det til jeres eget!

Efter en introduktion og skitsesæson inde i udstillingen går vi i værkstedet og får ideerne omsat til små kunstværker.

Vi skal lege og være kreative. Hvad er det værste, der kan ske? Det er bare med at komme i gang!

Forløbet udbydes kun i museets åbningstider.

Praktisk info:

Vi skitserer inde i udstillingen – medbring evt. elevernes egne skitsebøger fra håndværk og design, hvis I ønsker at kunne bruge forløbet fremadrettet i undervisningen.

Børnene er aktive i værkstedet, hvor vi udskærer støbeforme til brug af tinstøbning - de skal derfor have praktisk tøj på, der gerne må udsættes for værkstedsaktiviteter.

Eleverne bruger under forløbet en elektrisk dekupørsav samt hobbyknive – det er derfor en forudsætning at eleverne er bekendt med disse redskaber. Vi støber under forløbet med tin.

Har du elever med særlige behov eller udfordringer, og er du i tvivl, om de kan deltage i forløbet? Husk at fortælle os om det, når du booker. Vi ønsker at være museum for alle.

Booking:

Ring på telefon 3135 6921

mandag, mellem kl. 09.00 og 14.00.

Eller (og endnu bedre!) skriv til undervisning@museerne.dk.

Vi vil hurtigst muligt svare på din henvendelse.

Du modtager herefter en mail, hvor vi beder om nogle oplysninger.