Artivity

ARTivity Artbox er en kombination af ART og Creativity – en flot, æstetisk (gave)æske med en idé til et lille DIY kunstprojekt, alle materialer, opskrift og video. Det er til voksne og unge, der er - eller gerne vil i gang med at være kreative og skabe. Med en ARTivity artbox bliver du skridt for skridt guidet frem til et lille færdigt kunstværk, kort, bogmærke eller lign. (hovedsageligt med akvarel), men du kan nemt tilføje dine egne idéer og kreativitet, så det bliver personligt og unikt. Det er til dig, der lægger vægt på æstetik, design, kunstneriske udtryk og værdsætter håndens arbejde - og vil nyde godt af ro, fordybelse og flow i processen.

Køb entré til VÆRK Designmarked

Når du køber entré VÆRK designmarked, der koster 65 kr., får du automatisk adgang til museets udstillinger med din entrébillet (normalpris 150 kr).
Børn og unge under 18 år har gratis adgang. 

Oplev designs blive skabt live

Kom tæt på designet og designere i Glasværkstedet, hvor designer Nina Nørregaard gæster Holmegaard Værks dygtige glaspustere, og giver en live artist talk, mens glaspusterne blæser hendes designs.

42.000 designs på én reol

Gå på opdagelse i glasreolens mange designs, når hele museet summer af liv og passion for det gode design. Du har gratis adgang til alle museets udstillinger, når du har købt entré til Holmegaard Designmarked.

Er du sulten efter mere?

Restaurant Holmegaard serverer 'glassisk' frokost, der kan stille sulten enten før eller efter et besøg på Holmegaard Designmarked.