Guldsmed Mie Sunekær

Inspireret af Naturen og dens mange former og farver, med et formsprog der især henter inspiration hos de gamle Art Nouveau mestre. Jeg ønsker at mine smykker skal være som en stormende irrationel forelskelse. En Forelskelse der gør dig smukkere og giver fornyet selvtillid. En forelskelse der afspejler det unikke i dig. Jeg er faguddannet Guldsmed, med over 15 års erfaring indenfor faget. Sidenhen har jeg studeret "Contemporary Jewellery" i Sydtyskland, hvor jeg blev udfordret på mit klassiske udgangspunkt. Dog kan mine smykker aldrig helt løbe fra deres oprindelse, men finder en gylden middelvej. 
Mine to Signatur kollektioner er Ahorn og Hanami. 
 Ahorn er afstøbninger af ægte Ahornfrø. Det er naturen når den er smukkest, med fine, sarte aftegninger som minder om vingerne fra overnaturlige væsner. 
Hanami er inspireret af den Japanske Blomsterfestival af samme navn. En eksplosion af Blomster og farvede Ædle stene i alle regnbuens farver, hvor kun fantasien sætter grænser. Alle smykker er håndlavet på eget værksted i ædle metaller, med ægte sten og perler, med stor faglig stolthed.

Køb entré til Designmarked

Når du køber entré Holmegaard Designmarked, der koster 65 kr., får du automatisk adgang til museets udstillinger med din entrébillet (normalpris 150 kr).
Børn og unge under 18 år har gratis adgang.