UKÆNT

UKÆNT er en kombination af 2 danske brands som begge har tilfælles at de omhyggeligt håndlaver hvert enkelt produkt vi sælger ! AHNE er en dansk virksomhed som producere specialdesignet stearinlys, alle håndlavet og med en garanteret WOW-effekt ! FLIRT er en dansk ejet virksomhed hvor Maria omhyggeligt håndtegner, håndskære, og håndtrykker alle hendes tekstiler med skøre motiver og fede street-vibes ! Alt tøjet er økologisk, GOTS certificeret, vegansk bomuld i højeste kvalitet.

AHNElight er en dansk virksomhed, der laver og designer 100% håndlavet stearinlys i alverdens lækre og smukke farver. Alle lys er lavet i 100% stearin, samt dyppet i stearin og vægen lavet af bomuld. Lysene fra AHNElight er svanemærket, og er derfor en af de mindst miljøbelastede stearinlys. Du kan derfor med rigtig god samvittighed pynte dit hjem med smukke og farverige lys fra AHNElight. 

Køb entré til Designmarked

Når du køber entré Holmegaard Designmarked, der koster 65 kr., får du automatisk adgang til museets udstillinger med din entrébillet (normalpris 150 kr).
Børn og unge under 18 år har gratis adgang.