Byvandring: Køges fantastiske fortællinger // 29.07

Dato: 29. juli 2021

Sted: Køge Museum

Pris: 75 - 85 kr.

At Køge faktisk gemmer på en masse historie kommer måske bag på mange. Men når først vi lukker op for posen med historier, anekdoter og fakta, tegner der sig et helt andet billede af byens storhedstid i 1600-tallet, der blandt andet kan "prale" med danmarkshistoriens største hekseforfølgelse.

Men det er naturligvis ikke kun 1600-tallet, der fortælles om... Kom med på tur i Køges fantastiske fortællinger, og bliv meget klogere på Køges historie.

Vandringen gennemføres uanset vind og vejr, medmindre dette vurderes uforsvarligt. Husk derfor at iføre dig tøj og sko til lejligheden. Vandringen er ikke velegnet for dårligt gående.

Adresse: Køge Museum, Nørregade 4, 4600 Køge
Mødested: Foran museet
Dato og tid: 01. juli 2021 // 29. juli, begge dage 11.00 – 12.30 (kom gerne lidt før)
Alm. billetpris: 85 kr.
Køge Museumsforening billetpris: 75 kr.
Årskort billetpris: 75 kr.

Museumsforeningskort / årskort skal kunne fremvises ved ankomst.

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Arrangementet afholdes i overensstemmelse med gældende corona-restriktioner. Se sundhedsmyndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk. I tilfælde af aflysning vil alle billetkøbere blive informeret og få refunderet det fulde beløb på det kort, der i første omgang har betalt.