Hængekøjekoncert: Lydbad

Dato: 04. august 2021

Sted: Køge Museum

Pris: 95 - 150 kr.

Onsdag den 4. august gæster den dybsindige ambientkomponist, Anders Rhedin, Køge Museums idylliske hængekøjesal til et atmosfærefyldt lydbad i museets historiske rammer. I et miks mellem meditative instruktioner og afslappende frekvenser kan du genoplive det museale rum i en særegen tilstand af forøget ro og skærpet årvågenhed.

Koncerten kan opleves enten i hængekøje eller liggende på yogamåtte, og spiller to gange i løbet af aftenen, henholdsvis klokken 19.00 – 19.45 og 20.30 – 21.15.

Om Anders Rhedin
Anders Rhedin arbejder med videnskabeligt baseret afslapningsmusik, der omslutter publikum af blide soundscapes fra gong og elektroniske instrumenter, og tilbyder derfor en temmelig speciel oplevelse, der gør det muligt for dig som deltager at interagere med det museale rum på en ny og spændende måde.

Han har optrådt på kunstmuseer
som Arquipélago Arts Center i Portugal og Thorvaldsens Museum i København med stor interesse fra museumsgæsterne og udsolgte lydbade på op til 10 måneder i forvejen.

Anders har udgivet 5 albums på det anerkendt amerikanske pladeselskab Captured Tracks med meditationer og afslapningsmusik. Album-serien blev rost af Vogue og er streamet mange millioner gange.

Før han lavede afslapningsmusik, boede Anders 9 år i Los Angeles, co- skrev sange til #1 albums på den amerikanske hitliste, co-skrev temasangen til TV-serien Broen, arbejdede sammen med Thomas Blachman og producerede prisvindende guldplader i Danmark.

Sted: Køge Museum, Nørregade 4, 4600 Køge
Dato og tid: 04. august, 19.00 - 19.45 & 20.30 - 21.15
Døre: 18.30 - 18.50 (tidlig tid) // 20.00 - 20.20 (sen tid)
Hængekøje billetpris: 150 kr.
Liggeplads billetpris*: 95 kr.

*Vi gør opmærksom på, at du selv skal medbringe yogamåtte, ved køb af liggeplads.

Unummererede pladser efter først-til-mølle-princippet.

Koncerten foregår på museets 2. sal uden adgang til elevator eller lift.

Eventuelt overskydende billetter sælges i døren på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Arrangementet afholdes i overensstemmelse med gældende corona-restriktioner. Se sundhedsmyndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk. I tilfælde af aflysning vil alle billetkøbere blive informeret og få refunderet det fulde beløb på det kort, der i første omgang har betalt.

Synk hen i selvfordybelse til tonerne af meditative instruktioner og smuk musik.