Rundvisning: Udgravningerne ved Bramhøjgård // 08.08

Dato: 08. august 2021

Sted: Køge Museum

Pris: Gratis (tilmelding nødvendig)

Kom og hør hvad vi undersøger, når vores arkæologer viser rundt i udgravningerne i og omkring Ølsemagle landsby.

Over de sidste 20 år har udgravninger afdækket store dele af området, og i dag er det et af de absolut bedst undersøgte områder på Sjælland. Undersøgelserne har vist, at stedet har været tæt befolket langt tilbage i tid, men der er stadig store gåder tilbage at besvare. Hvad skabte de første landsbyer på stedet? Hvordan trækker gravhøjene linjer gennem landskabet? Hvornår opstod landsbyen Ølsemagle? Hvordan var dagliglivet i middelalderens landsby?

Rundvisningerne sker i forbindelse med Køge Kommunes Idræts-, Kultur- og Frititidsplan for den nye bydel Køge Nord Skovby.

Dato og tid: 20. juni 2021 14.00 - 15.00 // 04. juli 16.00 - 17.00 // 08. august 16.00 - 17.00
Pris: Gratis (tilmelding nødvendig)
Mødested: På pladsen bag ved Ølsemagle Kirkevej 62a, 4600 Køge
Parkering: Vi henstiller til at man parkerer ved Køge Nord station. Herfra er der en gåtur på cirka 700 meter til mødestedet.

Husk praktisk fodtøj, da vi bevæger os over ujævnt terræn. Rundvisningen er ikke egnet til meget gangbesværede.

Arrangementet afholdes i overensstemmelse med gældende corona-restriktioner. Derfor kræver det tilmelding til arrangementet selvom sleve arrangementet er gratis. Se sundhedsmyndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk. I tilfælde af aflysning vil alle tilmeldte deltagere blive informeret.