Rundvisning: Udgravningerne ved Kirkespieldsagre vol. 2 // 12.09

Dato: 12. september 2021

Sted: Køge Museum

Pris: Gratis (tilmelding nødvendig)

Kom og hør hvad vi undersøger, når vores arkæologer viser rundt i udgravningerne i og omkring Ølsemagle landsby.

Over de sidste 20 år har udgravninger afdækket store dele af området, og i dag er det et af de absolut bedst undersøgte områder på Sjælland. Undersøgelserne har vist, at stedet har været tæt befolket langt tilbage i tid, men der er stadig store gåder tilbage at besvare. Hvad skabte de første landsbyer på stedet? Hvordan trækker gravhøjene linjer gennem landskabet? Hvornår opstod landsbyen Ølsemagle? Hvordan var dagliglivet i middelalderens landsby?

Rundvisningerne sker i forbindelse med Køge Kommunes Idræts-, Kultur- og Frititidsplan for den nye bydel Køge Nord Skovby.

Dato og tid: 15. august // 12. september // 10. oktober - alle dage 16.00 - 17.00
Pris: Gratis (tilmelding nødvendig)
Mødested: Skurvognen ved Kapelvej, Ølsemagle, 4600 Køge

Husk praktisk fodtøj, da vi bevæger os over ujævnt terræn. Rundvisningen er ikke egnet til meget gangbesværede.

Arrangementet afholdes i overensstemmelse med gældende corona-restriktioner. Derfor kræver det tilmelding til arrangementet selvom sleve arrangementet er gratis. Se sundhedsmyndighedernes anbefalinger på coronasmitte.dk. I tilfælde af aflysning vil alle tilmeldte deltagere blive informeret.

Mødested for rundvisningen