Satankulten

Satankulten på Køge Museum

Åbner 21. juni 2024 kl. 12.00

Det hele begyndte i året 1973, hvor flere sataniske kultsteder blev opdaget på den lille ø Anholt.

Fundene spredte hurtigt frygt og fascination blandt befolkningen, og over de næste årtier bredte mysteriet sig som en skygge over hele landet. Køge Museum blev særligt berørt, hvor mærkelige breve, uhyggelige effekter og mystiske sataniske mønter dukkede op, og efterlod en følelse af uvished og rædsel.

For var det en ægte satanisk kult, der stod bag? Hvem sendte de ildevarslende beskeder, og hvad var deres formål? Spørgsmålene plagede nationen i mange år, indtil sandheden endelig blev afsløret.

Udstillingen 'Satankulten' på Køge Museum præsenteres dette nervepirrende kapitel i vores historie. Du vil kunne se et udvalg af de mystiske breve, uhyggelige genstande og de foruroligende mønter, som blev fundet her på museet og andre steder i landet. Kom og udforsk de spor, der førte til opklaringen af en af de mest berygtede gåder i Danmark.

Besøg 'Satankulten' og lad dig opsluge af en fortælling om frygt, fascination og opklaringen af et mørkt mysterium. Er du modig nok til at afdække sandheden?