Fernisering: Vævekunst på Køng Museum // 20.08

Kom til fernisering på Køng Museums udstilling: Vævekunst med form og bevægelse

Dato: 20. august 2022

Sted: Køng Museum

Køng Museums sensommerudstilling byder på sanselige oplevelser.

Vi kan præsentere tekstilkunstner Yoko Matsumoto, som i det seneste år har arbejdet med et projekt for kultur- og traditionsudveksling mellem Danmark, Færøerne og Japan. Projektet er støttet af Statens Kunstfond og Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond af 1968.

Birgit Daa Birkkjær udstiller Tekstilkunst i Kurveform, som hun har arbejdet med i mange år, hvor hun har eksperimenteret med hør og forskellige naturfibre men også den tidskrævende teknik SHIFU, som er betegnelsen for japanske textiler vævet af håndspundet papirgarn.
Vi glæder os til at vise jer udstillingen, som slutter den 23. oktober.
Museet er åbent lørdage og søndage fra kl. 13-16, men åbner gerne for omvisninger på andre ugedage.

Magi på museerne

Hos Museum Sydøstdanmark kan du bl.a. tage på byvandring og deltage i flere fortryllende ture ud af huset.

Kom på vandretur på Masnedø Fort

Oplev sensommeren i Botanisk Have på Danmarksborgcenter