Tømrer eller snedker til bygningsvedligeholdelse

Museum Sydøstdanmark er en spændende og kreativ arbejdsplads med lokationer i enestående omgivelser. Dagene er sjældent ens i et afvekslende og udviklende job i et uhøjtideligt miljø blandt engagerede kolleger. Du får en travl og udfordrende hverdag.

Museum Sydøstdanmarks ejendomsteam vedligeholder og drifter museets ejendomme i Køge, Vordingborg, Næstved og Stege. Ejendomsteamet omfatter håndværkere samt periodeansatte projektmedarbejdere.Arbejdsopgaver kan være alt fra udbedring af små og store skader, almindeligt bygningsvedligeholdelse samt vagtfunktioner på vores bygninger.

Du kommer til at indgå i tæt samarbejde med ejendomslederen for ejendomsteamet i forbindelse med planlægning af daglige ad hoc-opgaver og større projekter samt prioritering af midler og sparring ift. budgetter.

Primære arbejdsopgaver:

• at sørge for dagligt bygningsvedligehold (tømrer-, murer- og malerarbejde) på en række bygninger, både ind- og udvendig
  • at udføre større reparationer på museets bygninger, både planlagte og akut opståede opgaver
  • at udføre tilsyn, test og afprøvning af ABA-anlæg på alle museets afdelinger
  • at bistå eksterne håndværkere
  • selvstændigt at afsøge fejl og mangler ved/på bygninger

Kvalifikationer:

Vi lægger vægt på, at du

• har en faglig uddannelse som tømrer eller snedker
  • er fysisk robust
  • har erfaring fra lignende job
  • har kørekort kategori B og gerne også B/E
  • kan samarbejde på tværs af mange fagområder
  • kan arbejde i et miljø, hvor der er mange besøgende
  • har et godt overblik og kan prioritere, når det brænder på
  • kan tage initiativ og arbejde både selvstændigt samt i teams
  • kan formulere dig godt både i skrift og tale
  • er serviceminded i forhold til kollegaer og besøgende
  • har indsigt og interesse i anvendelse af almindelige IT-systemer

Stillingen er på 37 timer og med tiltrædelse snarest efter den 1. september 2020.

Arbejdspladsen vil være på alle Museum Sydøstdanmarks lokationer.

Ansøgning samt CV sendes senest den 16. august 2020 til job@museerne.dk, mrk. ”Tømrer/snedker”. Vi forventer at afholde samtaler i uge 34.

For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte ejendomsleder Ruben Venø på tlf.: 31 19 45 30.