Tirsdagsmarked // 11.07

Vil du med til Steges stemningsfulde tirsdagsmarkeder? Så besøg Møns Museum, når vi i dagens anledning fylder gårdpladsen med medrivende historiefortælling og middelalderlig stemning.

Dato: 11. juli 2023

Tid: 10:00 - 16:00

Sted: Møns Museum

Pris: Gratis

Til det traditionsrige tirsdagsmarked i Stege fyldes gaden med glæde, og der er gågade fra den ene ende til den anden. Der er spændende tilbud i byens butikker, som i dagens anledning har rykket sig ud på gaden, og på torvet er der stemningsfuld musik. Der er fyldt med fine boder og fornøjelige aktiviteter for hele familien. Møns Museum ingen undtagelse.

På Møns Museum, der siden 1958 har holdt til i det gamle Empiregården, trækker vi fem fantastiske fortællinger fra museets permanente udstillinger udenfor i gårdhaven, der fyldes med middelalderens magiske stemning. Her - i mellem karismatiske købmænd og herlige handelsefolk, flettede fiskeroser og tunge sildetønder - kan I udforske historien fra oldtiden til i dag med både hovedet, kroppen og sanserne.

Møns Museum - Danmarks hyggeligste museum

Praktisk info

Adresse: Emperiegården, Storegade 75, 4780 Stege
Dato og tid: 04.07.23 // 11.07.23 // 18.07.23 // 25.07.23 // 1.08.23 - alle dage kl. 10.00 – 16.00
Billetpris: Gratis

Tirsdagsmarkederne i Stege er altid godt besøgt, og det kan derfor godt betale sig at komme fra morgenstunden og samtidig have tålmodighed med at finde en parkeringsplads.

Sommer på museerne

Hos Museum Sydøstdanmark fortsætter den gode stemning i hele sommerperioden. Her kan du bl.a. tage på byvandring og deltage i flere fortryllende ture ud af huset.