Nyheder fra museerne

Danmarks Borgcenter
20.11.17

Borgen til vinter

Vinteren er højsæson for andre fortællinger og oplevelser på Danmarks Borgcenter. Museet har planlagt en her stribe arrangementer med foredrag, walk-'n-talk-ture og fortælleaftener med nogle af stedets mange andre spændende historier. Der vil blandt andet være fokus på museets tema; Borge, Konger og Magt men fra et kunstnersik synspunkt med en fotoudstilling og flere foredrag, der breder historien om borge ud til at være meget andet end militære klodser i landskabet.
Danmarks Borgcenter
20.11.17

Vikingerne bliver lidt længere!

For at give endnu flere gæster lejlighed til at se årets fantastiske udstilling, har Danmarks Borgcenter valgt at forlænge Vikingernes Metropol til den 17. december 2017. Der vil naturligvis også være åbent i Gåsetårnet og til udstillingerne på borgruinen i denne periode. Samtidig har museets nyindrettede café nogle skarpe tilbud med byens bedste kaffe og kage. Læs mere om Vikingernes Metropol  på www.danmarksborgcenter.dk 
Danmarks Borgcenter
24.02.17

Jagten på vikingerne starter i Vikingernes Metropol

Vikingernes Metropol Det oplagte sted at begynde jagten på vikingerne er på Danmarks Borgcenter. Lige nu kan man her se udstillingen "Vikingernes Metropol" om Haithabu – eller Hedeby, som vi kalder den på dansk. Det er tale om en udstilling i verdensklasse med helt unikke genstande fra Hedeby-museet ved Slesvig sat ind i en helt ny sammenhæng og scenografi på Danmarks Borgcenter.