Nyheder fra museerne

MSD
11.06.18

Hvad hylans har museer med Roskilde Festival at gøre?

Det kommer der et svar på her. Men først lige en forklaring. Når vi kloger os på museerne er det faktisk for at skabe en solid baggrund for alt det, vi fortæller vores gæster om. Både i vores udstillinger, når vi inviterer til foredrag og markeder. Og også når vi involverer os i det moderne samfund. For det gør vi. 
Danmarks Borgcenter
14.08.18

Mere middelalder på Danmarks Borgcenter

Efter gensidig aftale fratræder Thomas Tram Pedersen sin stilling som afdelingsleder på Danmarks Borgcenter den 31.8. Direktør for Museum Sydøstdanmark Keld Møller Hansen udtaler:  ”Thomas og jeg er enige om at Borgcenteret har brug for en anden profil og et større kommercielt fokus på selve forretningsdelen.” 
Camønoen
29.06.18

Zzzzzzov på Møns Museum

Camønoen - kongerigets venligste vandrerute, er blevet populær. Så populær, at der er bud om overnatningspladserne. Heldigvis er der nu en unik overnatningsmulighed på Møns Museum. Så hvis du ikke har prøvet at overnatte på et museum før, er muligheden der nu. Camønoens nye  byshelter på Møns Museum rummer plads til 14 vandrefolk. Der er læ og ly. Der er toiletter og vand. Der er senge - bygget i herberg style; hyggelige, men hårde. Så det et en god idé, faktisk et must, at medbringe underlag og sovepose. Men så er man også klar til en skøn og sjælden oplevelse.