Byvandring: Industribyen Næstved

Dato: 04. august 2021

Sted: Næstved Museum

Pris: 75 - 85 kr.

Der har altid været noget særligt over Næstved. Med placeringen mellem Vordingborg og Ringsted samt den naturlige havn ved åens udløb har byen været betydningsfuld lige siden middelalderen. Det kan i høj grad ses på de mange imponerende og beundringsværdige industribygninger, der sætter sit præg på bybilledet og tilfører charme og elegance til den ellers travle industriby.

Tag med på en spændende tur sammen med Museumsinspektør, Joachim Allouche, og bliv klogere på den historie, der omgiver og omringer Næstved – lige uden for vores vinduer. Her vil du mærke en stemning uden lige med byvandringen gennem det historiske centrum, gennem stationen, Branderkvarteret, Maglemølle og Kählers keramikfabrik blandt andet. Du vil høre sjove historier om en succesrig handelsby og med egne øjne se, hvordan industrialiseringen gjorde Næstved moderne. Og du kan godt begynde at glæde dig! Det er noget af et betagende blikfang.

Mødested: Foran Næstved Station (kig efter en mand med en rød jakke)
Dato og tid: 04. august, klokken 11.00 - 12.00 (kom gerne lidt før)
Alm. billetpris: 85 kr.
Næstved Museumsforening: 75 kr.
Årskort billetpris: 75 kr.

Museumsforeningskort / årskort skal kunne fremvises ved ankomst.

Vandringen er ca. 3 kilometer lang og gennemføres uanset vind og vejr, så længe dette vurderes forsvarligt. Medbring derfor tøj og sko til lejligheden. Bemærk at vandringen ikke er velegnet for gangbesværede.

Eventuelt overskydende billetter sælges i løssalg på arrangementsdagen. Vi kan ikke garantere, at der er billetter i overskud, når du ankommer. Derfor anbefaler vi, at du køber din billet i forsalg, så du er sikker på, at du ikke møder op forgæves.

Arrangementet afholdes i overensstemmelse med gældende corona-restriktioner. Se sundhedsmyndighedernes anbefalinger på www.coronasmitte.dk. I tilfælde af aflysning vil alle billetkøbere blive informeret og få refunderet det fulde beløb på det kort, der i første omgang har betalt.

Kählers gamle keramikfabrik i hjertet af Næstved.