Restaurant "De tre kræ"

Sted: Næstved Museum

Pris: 275 - 295 kr.

Hvad kan jeg opleve?

Vil du fejre sensommeren i festligt lag? Så kom med indenfor på restaurant ’De tre kræ’ til en stemningsfuld middelaldermiddag.

Kom til mindeværdig middelaldermiddag, når Næstved Museum i anledning af Næstveds Søjler forvandler den gamle middelalderbygning i hjertet af Næstved by til en mageløs middelalderrestaurant med alt, hvad dette indebærer af gøgl, fest og mad. Budt velkommen af fakler, bål og vaskeægte bønder bliver du taget med tilbage i tiden, når museet sætter scenen for en autentisk aften i middelalderlig atmosfære med middag på restaurant ’De tre kræ’. Her – i lyset af sparsomt oplyste langborde, omringet af skind og kranier – vi du opleve, hvordan middelalderens bønder fejrede efterårets komme på nærmeste hold. Middelaldermiddagen har alt, hvad du behøver for at komme i den rette stemning – en tre-retters menu serveret som fællesspisning på gammeldags manér, middelaldermusik og meget mere! Hvad præcist, vides ikke med sikkerhed, før du er fanget i fortiden, men én ting er sikker… Det bliver en oplevelse, du sent vil glemme!

Restaurant ’De tre kræ’ har helt unik åbent sidste dag under Næstveds Søjler, lørdag den 28. august, og du skal være hurtig, hvis du vil have del i festlighederne, for der sættes et begrænset antal billetter til salg. Middagen er inkluderet i prisen og vil bestå af en tre-retters surprisemenu, der er udarbejdet med inspiration i middelalderens madskikke. Drikkevarer tilkøbes separat på aftenen.

Mødested: Næstved Museum (Helligåndshuset), Ringstedgade 4, Næstved
Dato og tid: 28. august, klokken 18.00 - 21.00
Døre: Åbner klokken 17.30 og lukker klokken 17.50
Alm. billetpris: 295 kr. (inkl. 3-retters menu)
Næstved Museumsforening: 275 kr. (inkl. 3-retters menu)
Årskort billetpris: 275 kr. (inkl. 3-retters menu)

Sluttidspunkt kan variere.

Museumsforeningskort / årskort skal kunne fremvises ved ankomst ved køb af billet til 275 kr.

Drikkevarer tilkøbes separat på aftenen.

Af hensyn til forberedelse kan billetter kun købes i forsalg.

Vi tager hensyn til, at du kan sidde sammen med dem, du ankommer sammen med.

Arrangementet afholdes i overensstemmelse med gældende corona-restriktioner. Se sundhedsmyndighedernes anbefalinger på www.coronasmitte.dk. I tilfælde af aflysning vil alle billetkøbere blive informeret og få refunderet det fulde beløb på det kort, der i første omgang har betalt.