Middelalderhygge i museumshaven

Tag med til Næstveds middelalder og få stillet den historiske sult – og legesyge - når Næstved Museum, i anledning af Næstveds Søjler, forvandler den atmosfæriske museumshave til en autentisk middelalderoase i hjertet af Næstved by.

Dato: 09. juni - 10. juni 2023

Tid: 11:00 - 16:00

Sted: Næstved Museum

Pris: 0 kr.

Tag hele familien med på en tidsrejse til Middelalderen, når munke, nonner og riddere på hest fylder bybilledet i Næstved i anledning af Næstveds Søjler.

Her forvandler Næstved Museum den atmosfæriske museumshave til en historisk oase midt i byen med middelalderens smagsoplevelser og legesyge. Nyd lyden og lugten, synet og smagen! Og slip dit indre legebarn løs med alskens middelalderlige lege.

HUSK du alle dage kan besøge udstillingen på Næstved Museum, der rummer historier og fortællinger for hele familien, blandt andet om middelalderbyens historiske udvikling.

Velkommen til Næstveds middelalder!

 

Praktisk info

Adresse: Næstved Museum, Helligåndshuset, Ringstedgade 4, 4700 Næstved
Dato: 9. & 10. juni 2023
Tidspunkt: 11.00 - 16.00, begge dage
Pris: Gratis adgang til museumshaven med afprøvning af middelalderlege. Der betales dog særskilt for mad.

Næstved Museum

Tag familien med og oplev middelalderbyens historiske udvikling. Undersøg vikingerne fra Vester Egesborg. Kig nærmere på bødlens rum med skeletter, økser og kæder.

I finder det hele i Helligåndshuset, der er en fredet, middelalderlig forsorgsinstitution fra 1400-årene.

Besøg NæstvedBilleder

Gå på opdagelse i over 3.200 historiske billeder fra Næstved, der stammer fra Næstved Arkiverne og Næstved Museums samlinger. Nye billeder tilføjes løbende, som samlingerne digitaliseres og registreres.

Tag med på byvandring

Tag med på en spændende tur sammen med museumsformidler, Henrik Mors, og bliv klogere på den historie, der omgiver og omringer Næstved - lige uden for vores vinduer.