Middelaldermiddag // 18.06

Bliv taget tilbage i tiden og oplev højt humør og masser af middelalderstemning, når Næstved Museum forvandles til en mageløs middelalderrestaurant med gøgl, fest og mad.

Dato: 18. juni 2022

Tid: 18:30 - 21:30

Sted: Næstved Museum

Pris: 305-325 kr.

Kom til mindeværdig middelaldermiddag, når Næstved Museum i anledning af Næstveds Søjler forvandler den gamle middelalderbygning i hjertet af Næstved by til en mageløs middelalderrestaurant med alt, hvad dette indebærer af gøgl, fest og mad. Budt velkommen af fakler, bål og vaskeægte bønder bliver du taget med tilbage i tiden, når museet sætter scenen for en autentisk aften i middelalderlig atmosfære med middag. Her – i lyset af sparsomt oplyste langborde, omringet af skind og kranier – vil du opleve, hvordan middelalderens bønder fejrede efterårets komme på nærmeste hold. Middelaldermiddagen har alt, hvad du behøver for at komme i den rette stemning – en tre-retters menu serveret som fællesspisning på gammeldags manér, middelaldermusik og meget mere! Hvad præcist, vides ikke med sikkerhed, før du er fanget i fortiden, men én ting er sikker… Det bliver en oplevelse, du sent vil glemme!

Oplev masser af middelalderstemning til Middelaldermiddag sidste dag under Næstveds Søjler, lørdag den 18. juni, og du skal være hurtig, hvis du vil have del i festlighederne, for der sættes et begrænset antal billetter til salg. Middagen er inkluderet i prisen og vil bestå af en tre-retters surprisemenu, der er udarbejdet med inspiration i middelalderens madskikke. Drikkevarer tilkøbes separat på aftenen.

Køb et årskort og få rabat til arrangementet

Med et årskort til Museum Sydøstdanmark kan man købe billet til "Middelaldermiddag" med særlig rabat, samt til mange andre arrangementer. Årskortet giver desuden ubegrænset adgang til alle vores museer, rabat i butik, restaurant, café og meget mere. Læs om alle fordelene ved et årskort her.

Praktisk info

Adresse: Næstved Museum, Helligåndshuset, Ringstedgade 4, 4700 Næstved
Dato: 18. juni 2022
Tidspunkt: 18.30 - 21.30
Pris: Alm. billetpris: 325 kr. (inkl. 3-retters menu)
Næstved Museumsforening: 305 kr. (inkl. 3-retters menu). Museumskort skal kunne fremvises ved ankomst v. køb af billet til 305 kr. 
Årskort billetpris: 305 kr. (inkl. 3-retters menu). Årskort skal kunne fremvises ved ankomst v. køb af billet til 305 kr. 

Drikkevarer tilkøbes separat på aftenen.

Af hensyn til forberedelse kan billetter kun købes i forsalg.

Vi tager hensyn til, at du kan sidde sammen med dem, du ankommer sammen med.             

Næstved Museum

Tag familien med og oplev middelalderbyens historiske udvikling. Undersøg vikingerne fra Vester Egesborg. Kig nærmere på bødlensrum med skeletter, økser og kæder.

I finder det hele i Helligåndshuset som er en fredet, middelalderlig forsorgsinstitution fra 1400-årene.

Flere arrangementer

Er du klar til flere magiske oplevelser? Så kig videre i vores aktuelle kalender.

Kähler - familie og værksted

Tag på tur i keramikdynastiets fantastiske historie, når du sammen med museumsinspektør og Kähler-ekspert, Berit Christensen, bliver taget på en keramisk rejse ind i Kählers indre.