Stærke kvinder i Næstved

Tag med på en rejse i 1.000 års kvindehistorie og bliv klogere på nogle af de kvinder, der har haft den største betydning for Næstved by og omegn.

Dato: 08. marts 2022

Tid: 14:30 - 15:30

Sted: Næstved Museum

Pris: Alm. museumsentré

Tag med til kvindernes festdag, når Næstved Museum, i anledning af Kvindernes Internationale Kampdag, sætter spot på stærke kvindeskikkelser i Næstved gennem tiden sammen med museumsformidler Trine Bie Olsen.

Undervejs vil du blive taget på en rejse gennem 1.000 års kvindehistorie og blive klogere på nogle af de kvinder, der har haft den største betydning for Næstved by og omegn. Fra Peder Bodilsens mor i 1100-tallet og Birgitte Gøye i 1500-tallet, der spinder tråde til nuværende Herlufsholm over Henriette Danneskiold-Samsøe på Holmegaard Gods og Marie Toft på Rønnebæksholm og til kvinderne i Kählerfamilien.

Køb et årskort og få gratis adgang til arrangementet

Med et årskort til Museum Sydøstdanmark er det gratis at deltage i "Stærke kvinder i Næstved" samt mange andre arrangementer. Årskortet giver desuden ubegrænset adgang til alle vores museer, rabat i butik, restaurant, café og meget mere. Læs om alle fordelene ved et årskort her.

Praktisk info

Adresse: Næstved Museum, Helligåndshuset, Ringstedgade 4, 4700 Næstved
Sted: 1. sal (bemærk: vi har ikke elevator)
Dato: 08. marts 2022
Tidspunkt: 14.30 - 15.30
Pris: Alm. museumsentré (gratis for årskortholdere)
Billetter: Billetter afhentes i museumsreceptionen på dagen. Der kan maksimum afhentes to billetter pr. person.

Der er begrænset billetter pr. arrangement. Vi anbefaler derfor, at du ikke afhenter dine billetter i sidste øjeblik.

Næstved Museum

Tag familien med og oplev middelalderbyens historiske udvikling. Undersøg vikingerne fra Vester Egesborg. Kig nærmere på bødlensrum med skeletter, økser og kæder.

I finder det hele i Helligåndshuset som er en fredet, middelalderlig forsorgsinstitution fra 1400-årene.

Flere arrangementer

Er du klar til flere magiske oplevelser? Så kig videre i vores aktuelle kalender.

Kähler - familie og værksted

Tag på tur i keramikdynastiets fantastiske historie, når du sammen med museumsinspektør og Kähler-ekspert, Berit Christensen, bliver taget på en keramisk rejse ind i Kählers indre.