Presse og kommunikation

Kommunikationsenheden tager sig af henvendelser fra presse, medier og andre, som gerne vil formidle vores projekter, events, forskningsresultater og udstillingshuse. Vi svarer på alverdens spørgsmål og hjælper gerne med alt, hvad du kan have brug for at vide mere om.

Vi er en arbejdsplads fyldt med eksperter, og vi låner dem gerne ud, hvis du skal bruge en skarp mening om stort eller småt.

Med mindre andet er angivet, kan alle billeder på vore hjemmesider bruges i artikler, så længe du krediterer Museum Sydøstdanmark eller den pågældende afdeling, fotograf eller projekt.

Hvis du er i tvivl, så kontakt os, så vi er sikre på, at rettighederne overholdes.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du leder efter specielle billeder. Vi ligger inde med tusindvis af billeder af kulturarv relateret til vores virkeområde.

Carina Nørgaard Schou

Kommunikationschef