Sommeren på Holmegaard Værk

Mangler du inspiration til sommerferieplanerne? På Holmegaard Værk kan du opleve alt fra glaspustning til spændende rundvisninger, koncerter og meget mere.

Halv pris på entréen
Holmegaard-glas, Kähler-keramik, børneaktiviteter, glaspustning og meget mere. Det kan du opleve på Holmegaard Værk, når du begiver dig gennem museets spændende udstilling – og som et led i regeringens sommerpakke, kan du nu få det hele til halv pris til og med 09. august.

Holmegaard Værk holder åbent alle dage fra 10.00 til 18.00 i sommerperioden – undtagen torsdag, hvor der er åbent helt indtil klokken 21.00.

Sommertilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter, tilbud eller arrangementer.

Ild i Glasværkstedet
Alle dage på Holmegaard Værk er der ild i glasovnene i museets glasværksted. Her kan du på nærmeste hold opleve, hvordan elementerne smeltes, formes og forvandles på ny til glas, skåle, lamper og meget mere, når glaspusterne puster og blæser dig omkuld med demonstrationer af deres traditionsrige håndværk.

Vil du selv have et minde i glas, kan du også komme forbi museet fra onsdag til søndag, hvor du kan få støbt din hånd i glas til evigt minde om din dag på museet.

Håndafstøbningerne betales ved ankomst i receptionen og eftersendes til din adresse, når de er kølet af.

Aktiviteter
Mandag / tirsdag
10.00 - 13.00: Se glaspusterne arbejde
14.00 - 17.00: Se glaspusterne arbejde

Onsdag / torsdag / fredag
10.00 - 13.00: Se glaspusterne arbejde
14.00 - 17.00: Støb din egen hånd i glas

Lørdag / søndag
10.30 - 16.30: Støb din egen hånd i glas

Tidspunkterne er vejledende. Der tages forbehold for ændringer.

Fra rundvisning til koncerter
Som et særligt sommertiltag har Holmegaard Værk valgt at åbne op for en række faglige rundvisninger med prominente fagpersoner fra museet. Her kan du blandt andet komme på rundtur i udstillingen med museumsdirektøren, Keld Møller Hansen, komme en tur i Stenaldermosen med arkæolog, Kristoffer Buck Pedersen eller komme helt tæt på Kähler- værkstedet og familien bag med museumsinspektør, Berit Christensen – og meget mere.

Er du mere til det skæve og sjove, kan du også komme til koncert med Thomas Agergaard, når han improviserer til Per Steen Hebsgaards fantastiske værker lige midt i kunsten eller opleve musiker, multikunstner og opfinder, Joel Illerhag, spille på sin specialbyggede ’Swedish Harp Bass’, der er udbygget med yderligere 40 resonansstrenge, og er den eneste af sin slags i verden.

Eller hvad med at tage en tur i udstillingen, når tegner og grafiker, Ingrid Lill, laver live sketching? Her portrætterer og projekterer hun den verden, der udspiller sig i nuet op på museets rå vægge og facader. Det kan være interaktionen mellem to mennesker, en genstands abstraktion hos en gruppe eller noget helt tredje.

Program
04.07.2020: THOMAS AGERGAARD Pop-up-koncert i udstillingen.
09.07.2020: ÅNDEN I GLASSET Rundvisning i udstillingen.
10.07.2020: LILLUMINATIONS Pop-up-event i udstillingen.
23.07.2020: FRA IDÉ TIL VÆRK Rundvisning i udstillingen.
25.07.2020: JOEL ILLERHAG Pop-up-koncert i udstillingen.
30.07.2020: GLASMESTERENS VÆRKSTED Rundvisning i udstillingen.
06.08.2020: KÄHLER - VÆRKSTED OG FAMILIE Rundvisning i udstillingen.

Se mere og køb billetter her