Biskop Absalon - Blue Blood Academy

Pris:
kr. 800,00

Biskop Absalon - Blue Blood Academy

Hvordan lykkedes det Absalon at opnå sin enorme magt?

Absalon døde den 31. marts 1201 i en alder af 72 år. Han døde som den mest magtfulde mand i kongeriget Danmark. Han havde da været ærkebiskop gennem de sidste 24 år. Det var den højeste stilling i den danske kirke. Han var kongens nærmeste rådgiver. Han havde stået i spidsen for den danske krigsstyrke. Og han var en af landets rigeste godsejere.

Ligesom det gælder i dag, har der været forskellige grunde til Absalons magt. I dag kan magt bygge på, at man har mange penge, eller på, at man har gode forbindelser i politik. Måske på at man har mulighed for at føre sig frem i medierne.

Hvordan:

Send en mail til undervisning@museerne.dk, hvilket forløb du ønsker til hvem (klasse og antal elever) og hvornår, så vender vi tilbage til dig.

Har du elever med særlige behov eller udfordringer, og er du i tvivl, om de kan deltage i forløbet? Skriv til os og spørg. Vi ønsker at være museum for alle.