5 krigeriske fortællinger

Sted: Møns Museum

Pris: 500 kr. pr. klasse

Varighed: 1 time

Mange ville nok beskrive Møn som en del af Udkantsdanmark, men som man kan opleve her, igennem museets udstilling, har alle de bevægelser, der har været igennem Danmarks historie, gjort sine indtryk her på øen. Fra landbrug, fiskeri og industri til søfart, kunst og turisme har Danmarks forbindelse til omverdenen også foregået igennem Møn. Det gælder i den grad også landets stridigheder med omverdenen.

Kernen i denne omvisning er disse stridigheder! Krig, kamp, tapperhed og dristighed er blandt det, vi skal snakke om igennem fem spændende fortællinger!

Forløbet udbydes kun i museets åbningstider.

Har du elever med særlige behov eller udfordringer, og er du i tvivl, om de kan deltage i forløbet? Husk at fortælle os om det, når du booker. Vi ønsker at være museum for alle.

Booking:

Ring på telefon 3146 3211

mandag, mellem kl. 09.00 og 14.00.

Eller (og endnu bedre!) skriv til undervisning@museerne.dk.

Vi vil hurtigst muligt svare på din henvendelse.

Du modtager herefter en mail, hvor vi beder om nogle oplysninger.