Armstrik

Armstrik

Sted: Kulturland

Pris: 1.700 kr. + 40 kr. pr. deltager (max 25)

Varighed: 2 timer

På workshoppen bruger vi vores arme som strikkepinde og deltagerne lærer teknikken, som kan bruges til at strikke smukke kæmpe tæpper, pudebetræk m.m. Armstrik er en moderne tilgang til et gammelt håndværk, og vi udfordrer os selv og vores opfattelse af strik, når vi giver garnet form med vores arme.

Workshoppen indledes med en introduktion til teknikken, hvori materialer og greb gennemgås trin for trin. Fokus vil være på at tillære sig og eksperimentere med teknikken, og underviseren vil løbende guide deltagerne i processen. Teknikken er enkel og alle kan deltage - stor som lille. Afslutningsvis præsenterer formidleren et udpluk af designere/ kunstnere, som på hver deres måde har fortolket strik på en ny måde.

Resultatet af workshoppen vil blandt andet være:

  • at deltage i en fællesskabende kreativ proces.
  • at eksperimentere med et gammelt håndværk på en ny måde.
  • at blive klogere på strikkens muligheder og potentiale.

Stedet for forløbets afholdelse aftales med formidleren.

 

Om KULTURLAND

KULTURLAND er et nytænkende projekt i Kulturregion Storstrøm, hvor de tre statsanerkendte museer - Museum Lolland-Falster, Museum Sydøstdanmark og Østsjællands Museum - samarbejder om at udvikle koncepter inden for museumsoplevelser, der alle bidrager til en højere livskvalitet.

Se derfor også de andre to museers KULTURLAND-tilbud:

Formålet er at nå borgere, der på grund af særlige udfordringer normalt ikke besøger museer. Aktiviteterne i Kulturland er tilrettelagt med fokus på mestringsoplevelser og nye trædesten i tilværelsen.

 

Hvordan:

Forløbet tilbydes ved ekstern formidler.

Send en mail til undervisning@museerne.dk med dit ønske, så vender vi tilbage, om det kan lade sig gøre.