Barn i historien

Sted: Køge Museum

Pris: 500 kr. pr. klasse

Varighed: 1 time

Vi har alle været børn engang. Fra stenalderbarnet, der hjalp sine forældre med at plukke bær og jage det næste aftensmåltid, til 1800-tallets børn, der arbejdede på frabrikker, imens de passede deres skolegang. Kom med på en rejse gennem tiden, og oplev verdenen set fra et barns øjne.

I dette forløb kommer eleverne til at stifte bekendsakb med, hvad det vil sige at have været barn i en anden tid end dem selv: Hvordan de levede, hvordan de legede, hvordan de gik klædt, og ikke mindst hvordan alt det har en direkte tråd til, hvordan børn lever den dag i dag.

Forløbet udbydes kun i museets åbningstider.

Har du elever med særlige behov eller udfordringer, og er du i tvivl, om de kan deltage i forløbet? Husk at fortælle os om det, når du booker. Vi ønsker at være museum for alle.

Booking:

Ring på telefon 3120 8671

mandag, mellem kl. 09.00 og 14.00.

Eller (og endnu bedre!) skriv til undervisning@museerne.dk.

Vi vil hurtigst muligt svare på din henvendelse.

Du modtager herefter en mail, hvor vi beder om nogle oplysninger.