Mennesket i stenalderen

Sted: Danmarks Borgcenter

Pris: 750 kr. pr. klasse

Varighed: 1 time

I dette forløb skal vi ca. 12.000 år tilbage i tiden, før Danmark hed Danmark, nærmere betegnet: jægerstenalderen. Dengang levede menneskene meget anderledes, end vi gør i dag. De jagtede de store dyr på tundraen: vildsvin, rensdyr, sæler og ikke mindst den mægtige mammut. De fiskede i havet og plukkede bær i skovene, alt sammen året rundt for at overleve.

I dette forløb kommer eleverne på en rejse tilbage i tiden og får et indblik i, hvordan det må have været at leve for 12.000 år siden, og de får mulighed for at se og røre ved mange af de redskaber og våben, stenaldermennesket brugte i deres hverdag for at overleve.

​I Vordingborg kommune gennemføres dette forløb kun hjemme ude hos jer på skolen.

Ring og hør nærmere.

Har du elever med særlige behov eller udfordringer, og er du i tvivl, om de kan deltage i forløbet? Husk at fortælle os om det, når du booker. Vi ønsker at være museum for alle.

Booking:

Ring på telefon 3120 8671

mandag, mellem kl. 09.00 og 14.00.

Eller (og endnu bedre!) skriv til undervisning@museerne.dk.

Vi vil hurtigst muligt svare på din henvendelse.

Du modtager herefter en mail, hvor vi beder om nogle oplysninger.