Mønstre med fart og funktion

Du kan allerede nu lære meget mere om mønstre hjemme. Her får du et hjemme-skole opgaveark, der lærer dig, hvordan motiv og mønsterlære kan bruges til at skabe tekstur og bevægelse i flader og objekter. Du kan selv afprøve, eksperimentere og udvikle dit eget motiv til mønsterarbejde gennem en række idegenereringsværktøjer og skitseteknikker.

Når museet åbner, bydes du velkommen indenfor på Holmegaard, hvor en fantastisk samling af mønstre er det perfekte udgangspunkt for at fordybe sig i, hvordan og hvornår et mønster opstår. Hvordan kan et simpelt motiv skabe både fart, retning og bevægelse?
Men du kan allerede nu lære meget mere om mønstre hjemme. Her får du et hjemme-skole opgaveark, der lærer dig, hvordan motiv og mønsterlære kan bruges til at skabe tekstur og bevægelse i flader og objekter. Du kan selv afprøve, eksperimentere og udvikle dit eget motiv til mønsterarbejde gennem en række idegenereringsværktøjer og skitseteknikker. Når du så har fundet dit helt rigtige motiv, kan du lave det som kartoffeltryk eller ud af et viskelæder, du snitter til! Og så er det bare i gang med at stemple! Prøv det med maling eller gør som Nils Kähler og lav flotte mønstre på ler!
Genstandsnysgerrighed, sansning og kreativ udfoldelse er i højsædet i dette hjemmeforløb, hvor du lærer om, hvordan man laver flotte mønstre!
Så er du klar til at blive den næste dygtige keramiker eller designer og klar til at se udstillingen på Holmegaard værk med helt andre øjne.

 

Hent pdf'en her:

Mønstre med fart og funktion