O Gud, O Gud i Kjøge

500 kr. pr. klasse
Materialer:

O Gud, O Gud i Kjøge

På grund af omstrukturering i skole- og formidlingsafdelingen ved Museum Sydøstdanmark er dette forløb midlertidigt nedlagt.

Vi sætter et helt nyt team og gennemarbejder alle vores forløb. Vi står klar med nye og forbedrede tilbud fra den 3. marts 2020

Vi vil gerne invitere jer med på en fantastisk byvandring i Køge by.

Turen vil være spækket med finurlige og dramatiske fortællinger om markante begivenheder fra oldtid til nutid.

Vi skal høre om en visionær konge, der grundlagde 'ny Kjøge' i 1288 og bl. a. lokkede med skattefrihed til alle nybyggere.

Vi skal høre om danmarkshistoriens største hekseproces, om en sølvskat på 32 kg, om Grevens Fejde, Svenskekrigen i 1658, befæstningen, og hvad man lige stiller op med 900 skeletter!

Om Træskoslaget 1807, om store søslag i Køge Bugt, og så skal vi se Danmarks ældst bevarede bindingsværkshus og selvfølgelig også besøge stedet, hvor Agnes og Røde
 boede i tv-serien Matador og meget meget mere!

Har du elever med særlige behov eller udfordringer, og er du i tvivl, om de kan deltage i forløbet? Skriv om det i kommentarfeltet, når du booker. Vi ønsker at være museum for alle.

Hvordan:

Vælg museum, dato og tidspunkt i kalenderen herunder.

Udfyld formularen, og forløbet er booket til dig.

Du modtager herefter en bekræftelsesmail med alle oplysninger.

Book undervisningforløb

oktober 2019

søn man tir ons tor fre lør

Skole / institution
Kontakt person
Noget vi skal vide, specielle hensyn, handicappede ...
Booking af forløb og/eller undervisningslokaler er bindende. Hvis du ønsker at afbestille din booking, send da mail til sd@museerne.dk. Ved afbestilling 7 dage eller færre inden booking beregnes et gebyr på 300 kr. Ved udeblivelse fra den bookede tid, beregnes et gebyr på 500 kr. Ved lån af undervisningslokale forventes, at lokalet efterlades i samme stand som modtaget. Eventuel oprydning og/eller rengøring faktureres med 500 kr. Eventuel beskadigelse af inventar og udstyr skal erstattes. Faktura fremsendes efterfølgende.