Plantetryk

Hvor?
  • Kulturland
Museum Sydøstdanmark
Algade 97
4760 Vordingborg
Varighed:
2 timer
Pris:
1.700,00 kr. + 40,00 kr. pr. deltager (max. 25)
Materialer:

Plantetryk

Med plantetryk kombineres design og natur, når vi trykker med planter og skaber unikke tekstile billeder. På workshoppen laver vi direkte aftryk af tørret, malet plantemateriale på tekstil ved hjælp af en varmepresse og genskaber former og strukturer fra naturen i eget design.

Workshoppen indledes med en kort intro til teknikken, hvori farver og materialer gennemgås. Fokus vil være på at tillære sig og eksperimentere med teknikken og underviseren vil løbende guide i forhold til komposition, farve- og formkombinationer.

Resultatet af workshoppen vil blandt andet være:

  • at deltage i en fællesskabende kreativ proces.
  • at eksperimentere med en ny trykketeknik.
  • at lære at designe med naturen.
  • at udvikle unikke tekstile billeder.
  • at få et færdigt designprodukt i hånden.

Stedet for forløbets afholdelse aftales med formidleren.

 

Om KULTURLAND

KULTURLAND er et nytænkende projekt i Kulturregion Storstrøm, hvor de tre statsanerkendte museer - Museum Lolland-Falster, Museum Sydøstdanmark og Østsjællands Museum - samarbejder om at udvikle koncepter inden for museumsoplevelser, der alle bidrager til en højere livskvalitet.

Se derfor også de andre to museers KULTURLAND-tilbud:

Formålet er at nå borgere, der på grund af særlige udfordringer normalt ikke besøger museer. Aktiviteterne i Kulturland er tilrettelagt med fokus på mestringsoplevelser og nye trædesten i tilværelsen.

 

Hvordan:

Vælg museum, dato og tidspunkt i kalenderen herunder.

Udfyld formularen, og forløbet er booket til dig. Du modtager herefter en bekræftelsesmail med alle oplysninger.

Dette forløb tilbydes i samarbejde med en ekstern formidler. Andre datoer og dage kan derfor være mulige. Send en mail til undervisning@museerne.dk med dit ønske, så vender vi tilbage, om det kan lade sig gøre.

Book undervisningforløb

februar 2020

søn man tir ons tor fre lør
26
27
28
29
30
31
1
 
 
 
 
 
 
 
2
3
4
5
6
7
8
 
 
 
 
 
 
 
9
10
11
12
13
14
15
 
 
 
 
 
 
 
16
17
18
19
20
21
22
 
 
 
 
 
 
 
23
24
25
26
27
28
29
 
 
 
 
 
 
 
Skole / institution
Kontakt person
Noget vi skal vide, specielle hensyn, handicappede ...
Booking af forløb og/eller undervisningslokaler er bindende. Hvis du ønsker at afbestille din booking, send da mail til sd@museerne.dk. Ved afbestilling 7 dage eller færre inden booking beregnes et gebyr på 300 kr. Ved udeblivelse fra den bookede tid, beregnes et gebyr på 500 kr. Ved lån af undervisningslokale forventes, at lokalet efterlades i samme stand som modtaget. Eventuel oprydning og/eller rengøring faktureres med 500 kr. Eventuel beskadigelse af inventar og udstyr skal erstattes. Faktura fremsendes efterfølgende.