Valdemar Atterdag - Blue Blood Academy

Pris:
kr. 800,00

Valdemar Atterdag - Blue Blood Academy

Det er en gåde, hvorfor Kong Valdemar Atterdag lod sig begrave på Vordingborg.

Kong Valdemar Atterdags far, mor og søskende er begravet i Sorø Kirke. Men Kong Valdemar Atterdag valgte som den eneste konge nogensinde i Danmarkshistorien at lade sig begrave på en borg - i et kongeligt borgkapel på Vordingborg. Det var højst usædvanligt.

Ingen ved 100%, hvorfor Kong Valdemar Atterdag tog den utraditionelle beslutning. Og ingen ved helt, hvorfor valget af mange mulige faldt på Vordingborg.

I skal nu lære Valdemar Atterdag at kende og leve jer ind i hans liv som Danmarks konge. Til sidst skal I komme med et bud på gådens løsning: Hvorfor han valgte at lade sig begrave i Vordingborg.

Hvordan:

Send en mail til undervisning@museerne.dk, hvilket forløb du ønsker til hvem (klasse og antal elever) og hvornår, så vender vi tilbage til dig.

Har du elever med særlige behov eller udfordringer, og er du i tvivl, om de kan deltage i forløbet? Skriv til os og spørg. Vi ønsker at være museum for alle.