Ydelser og erhverv

Kornerups Rådhus på Slotstorvet i Vordingborg.
Lokalerne kan fortrinsvis benyttes af borgere, foreninger og kulturinstitutioner i Vordingborg Kommune. Lokalerne kan bruges til enkeltstående arrangementer af kulturel eller humanitær art, og således ikke til fortløbende undervisningsbrug, private fester, partipolitiske møder eller til arrangementer, hvor arrangør forventer et overskud for egen vindings skyld.

Lokaler i Vordingborg

I middelalderen var Vordingborg magtens centrum og scene for store historiske begivenheder som underskrivningen af Jyske Lov, kongelige bryllupper og stedet, hvor store konger som Valdemar den Store og Valdemar Sejr døde.

Borgen er væk nu, men ruinerne, voldgraven og ikke mindst Gåsetårnet står tilbage som vidnesbyrd om dengang Valdemarerne herskede. Lige her, midt i magtens centrum, mindre end 100 m væk fra det skønne ruinterræn, finder man Kornerups Rådhus, Vordingborgs gamle rådhus. Huset rummer tre smukke og stilfulde lokaler, som kan benyttes til møder, foredrag, seminarer, workshops og meget andet.

 

Rådhussalen
Stilfuld sal til større møder og foredrag. Læs mere

Dommerkontoret
Møderum med højt til loftet. Læs mere

Klokkerummet
Møderum med stil og komfort. Læs mere

 

Forespørgsel vedrørende booking kan sendes til Simon Mundt Linulf:

sml@museerne.dk
Museum Sydøstdanmark
Kornerups Rådhus
Algade 97
4760 Vordingborg

 

Huset er indrettet med elevator, så det er nemt at komme til mødelokalerne på første sal. Der forefindes også et handicaptoilet i stueetagen. Parkeringspladser findes tæt på Kornerups Rådhus. Det er gratis at parkere og nogle parkeringspladser er helt uden tidsbegrænsning.

Mødelokalerne hører under Vordingborg Kommune og Museum Sydøstdanmark står for den daglige forvaltning samt booking af mødelokalerne.


Lokaler i Næstved

Lige midt i det historiske Næstved ligger Boderne – Danmarks ældste rækkehus fra middelalderen. Boderne ligger smukt, med udsigt til Sct. Peder kirke og Susåen i baghaven. Boderne blevt bygget i 1400-årene og minder os om Næstveds betydning som by med progressiv handel, industri og håndværk siden midddelalderen. Designmuseum Næstved udstiller keramik fra Kähler keramiske værksted og glas fra Holmegaard Glasværk i dele af bygningen. Huset rummer også STORSALEN som kan benyttes til møder, foredrag, seminarer, workshops og meget andet.

Storsalen  - Historisk sal til større møder og foredrag.  Museum Sydøstdanmark / Boderne, Sct. Peders Kirkeplads 8,  4700 Næstved. Salen kan rumme optil 60 deltagere. Der kan stilles projektor og lærred til rådighed. Salen koster 1250,00 inkl.moms. Prisen inkluderer opstilling klargøring af lokale samt oprydning. 

Huset er indrettet med seprat indgang til mødelokalet i stueplan. Der forefindes toilet og garderobe i kælderetagen. Parkeringspladser findes tæt på Boderne. Det er gratis at parkere og nogle parkeringspladser er helt uden tidsbegrænsning. Der er gode busforbindelser fra Næstved banegård, med tog forbindelser til København på kun 1 time. Der er overnatningsmuligheder i kort afstand fra Boderne på Hotel Vinhuset og Hotel Kirstine.

Mødelokalet hører under Næstved kommune og Museum Sydøstdanmark står for den daglige forvaltning samt booking af mødelokalet.

Forespørgsel vedrørende booking kan sendes til Vivi Bang :

vb@museerne.dk

Museum Sydøstdanmark

Sct. Peders Kirkeplads 14

4700 Næstved