Vikingemarked på Vikingeborgen Borgring

Sted: Vikingeborgen Borgring

Pris: 0 - 50 kr.

Hvad kan jeg opleve?

Træd ind i vikingernes verden, når vikingerne endnu en gang indtager pladsen på Borgring, og kom helt tæt på livet i lejren med handel, håndværk og krigere.

Kom til vikingemarked på Vikingeborgen Borgring og oplev livet i lejren med handel, håndværk og krigere helt tæt på, når vikingerne endnu en gang indtager pladsen den 18.-19. september til en spændende, stemningsfuld og autentisk weekend.

På dagene vil du kunne opleve vikingernes dagligdag på nærmeste hold, og du vil kunne give dig i kast med et væld af forskellige vikingeaktiviteter. Der vil være kampplads med krigerturneringer, hestebane, boder, værksteder, mad og mjød. Og du kan blandt andet lære at kæmpe som en viking, slynge armbånd, slå runer, lave skindpunge og meget, meget mere. Kort sagt alt, hvad en viking og folk og familier med interesse for vikingetiden kan ønske sig.

Vejledende program
10:30: Hest og bue show
11:00: Eastern turnering
11:30: Tag på tur rundt i lejren med en viking
12:30: Western turnering
13:30: Børnekamp
14:00: Hest og bue show
14:30: Tag på tur rundt i lejren med en viking
15:00: Eastern turnering

Lørdag vil være indledende kampe, og finaler vil finde sted om søndagen.

Børneaktiviteter foregår i mellem aktiviteterne. Husk at købe vikingemønter i indgangen.

Dato og tidspunkt: 18.-19. september, klokken 10.00-16.00 begge dage
Alm. billetpris: 50 kr.
Barn u/5 år: Gratis
Årskort billetpris: 40 kr.
Køge Museums Venner: Gratis

Ved køb af billet til årskort billetpris skal årskort kunne fremvises i indgangen, ligesom Køge Museums Venner skal kunne fremvise medlemskort for 2021.

Vi anbefaler at købe dine billetter i forsalg. Billetter kan også købes i ankomstcontaineren med mobilepay - vi tager ikke dankort eller kontanter.

Ringstedvej 190, 4600 Køge

Bus 260R kører til Vikingeborgen
Vikingeborgen ligger lige ved afkørsel 33 Lellinge på E47
Få rutevejledning via Google maps
Gratis parkering

Vikingeborgen Borgring danner rammen for en weekend med ægte vikingestemning.

På dagene vil du kunne give dig i kast med et væld af forskellige vikingeaktiviteter for alle aldersgrupper.