Oplevelsen

Velkomstcenteret

Når du ankommer til vores containercenter, vil du fra den seks meter høje udsigtsplatform kunne se ned på det, der engang var vikingeborgen Borgring. Det er her du køber billetter og starter din tur ned til udgravningerne.

Velkomstcentret - Vikingeborgen Borgring

Monument

Vi har iscenesat den engang enorme fæstning, så du bedre kan forestille dig, hvor imponerende et sted det har været. Du møder ikke bare et hul i jorden, men et spektakulært monument over de stolte vikingers ingeniørkunst.

Monument - Vikingeborgen Borgring

360* video

Tag med på en 360-graders videorundvisning i arkæologiens og vikingetidens verden. Normalt er der adgang forbudt for gæster i selve udgravningerne, men det er næsten som at være der selv, når du bruger vores app.

360-graders virtuel oplevelse i vikingetiden - Vikingeborgen Borgring

Virtual reality oplevelse

Med i billetprisen følger også et par kompakte Virtual Reality-briller til din mobiltelefon. Med dem kommer vikingernes verden lige pludselig meget tæt på. Vi har nemlig genskabt borgen, så du kan rejse tilbage i tid og se dig omkring.

Virtual reality - Vikingeborgen Borgring

Fund fra vikingetiden

I containercentret har vi udstillet smukke og sjældne fund fra vikingetiden. Via vores smartphone-app fortæller Jens og hans team om genstandene, hvordan de blev fundet og hvad de har betydet.

Fund fra vikingetiden - Vikingeborgen Borgring