Klintholm Havn

KLINTHOLM HAVN
Havn for skonnerter, fiskerbåde og glade vandrere

ÅHHH DE SKØNNE, RØDE FISKERHUSE
Næver, der røgter garn, stranden og havnen får én til at tænke på, om man ikke lidt oftere skulle lukke ned for den fortravlede hverdag og gå sig en tur. Om du sidder i sofaen eller ved dit skrivebord og drømmer om vandreture, så luk lige øjnene og hør mågernes skrig og duft havet. Så er du på Klintholm Havn.

EN NY HAVN
Camønopausen på Klintholm Havn ligger ved byens shelterplads. Her dufter det af hav og den hvide sandstrand ligger kun et øjeblik væk. Og du er tæt på havnen med byens nye torv og havnetrappe. Og så er der hyggelige spisesteder.  Og så er der ellers mange aktiviteter at deltage i hele sommeren.

DE LOKALE ER KLAR
Der er mange aktiviteter i Klintholm Havn. I sæsonen kan du tage på sejltur med lokale fiskere, besøge en figenplantage, tage på stranden og spise på en af de lokale restauranter. Her findes også proviantering, bad og masser af muligheder for at deltage i lokale aktiviteter. F.eks. Skt. Hans på stranden.

Så træk den gamle sweater på og lad bare skægget stå. Vi ses på havnen!

LIGE EN LILLE SANG
Undskyld alle udlændinge. Men det er en gammel, hyggelig, dansk sang, som handler om at fiske med en gammel trøje på. Den kan vi godt lide!

Vi giver jer den både i den danske og engelske version.

Gitte Hænning – Tag med ud og fisk engelsk.

Og her er den på dansk. Ohh søde minder.

HER FINDER DU CAMØNOPASSET
Du finder stemplet på shelterpladsen på Margrethevej. Det hænger på et af shelterne.

KONTAKT
Klintholm Havn
Klintholm Havneby 24
DK-4791 Borre

Havnefoged Rigo Jørgensen


+45 24 42 21 82 Foto: SydkystDanmark og Frame&work