Camping Mønbroen

CAMPING MØNBROEN
Camønoens bedste burger. Og tangtage.

SÅ FIK DE ET UDEKØKKEN
Bål, shelter, telt og vand, vand, vand. Kan du se det for dig? Bade i det gamle færgeleje fra ponton, under den historiske Dr. Alexandrines Bro, sejle en tur i kajakken, hænge ud og lade livet dase. Bare lukke øjnene og lad dig sive ind i sommerens…..Arh. Ok. Vi stopper hypnosen og lader Camping Mønbroen tale for sig selv.

LONE OG JENS ER VED RORET
Jens overtog den gamle, historiske Koster Færgegaard efter sine forældre. Efter at have drevet økologisk landbrug i over 20 år derovre i Jylland, vendte han hjem til Møn sammen med sin hustru Lone og deler nu denne perle med camping- og vandrefolket.

TILBAGE TIL BURGEREN
Lone og Jens driver stadig økologisk landbrug. De har kvæg, eget mel og en urtehave. Og hvis ikke det er = Camønoens bedste burger, så ved vi ikke. Nu har Camønoen i hvert tilfælde givet dem og jer en bålplads og et udekøkken. Så nu er det bare om at få gang i pagodebålet.

ULTRA LOKALT
Der er masser af historie på stedet. Og når Jens ikke fisker tang til Læsøs tage og Lone styrer campingpladsen, kan det være, de vil fortælle lidt om gården og det gamle færgeleje. Ellers nyd din burger og eller besøg Møns Museum og få historien intravenøst.

God appetit!

HER FINDER DU CAMØNOSTEMPLET
Du finder stemplet i receptionen.

KONTAKT
Mønbroens Camping
Jens Vedele Petersen og Lone Rasmussen
Kostervej 88A
DK- 4780 Stege

+ 45 5581 1808
camping@moenbroen.dk

www.moenbroen.dk

Find vej til Camping Mønbroen